Clarfon te ajuta sa iti recuperezi vocea

Recuperarea după laringectomie este destul de anevoioasă.

Ca un pacient laringectomizat să se recupereze aproape integral este necesar să fie urmată o procedură strictă.

Cancerul de laringe (cutia vocală care include corzile vocale și epiglotei) reprezintă o afecțiune destul de  rară. De-a lungul timpului, s-a constatat că mai mult de o sută de mii de cazuri noi sunt raportate în toată lumea anual, înregistrând mai puţin de 1% dintre toate formele de cancer.

În comparație cu alte forme de cancer, prognoza tratamentului este în general bună de vreme ce laringele este sensibil la schimbări foarte mici sau oricărui tip de schimbare (o tumoare ce crește) este adesea simțită sau sesizabilă chiar imediat. Aceasta duce adesea la depistarea cancerului din vreme și la tratament. Simptomele obisnuite ale cancerului de laringe includ: răgușeala, tusea persistentă, probleme la înghițit, durere în gât și/sau la ureche.

Aceste statistici prezente la nivel mondial sunt într-adevăr îngrijorătoare, însă pentru pacientul laringectomizat, simptomele ce apar imediat în momentul unui astfel de diagnostic, cu siguranță nu sunt cele mai facile.

Un element de bază în recuperarea pacientului laringectomizat îl constituie achiziționarea filtrelor umidificatoare HME, ce au rolul de a îmbunătăți respiraţia. Acestea pot fi folosite şi în timpul zilei, când pacientul este activ fizic dar există și filtre HME ce se pot utiliza în timpul nopții, pentru a reduce disconfortul unei respirații îngreunate.

Clarfon vine alături de pacientul laringectomizat şi îi oferă cele mai bune şi accesibile dispozitive medicale pentru o însănătoşire aproape integrală.

Filtrele HME au scopul de a încălzi si umidifica aerul respirat. Folosirea filtrelor HME reduce tusea şi producţia de mucus dar sunt potrivite și pentru o ocluzie uşoară a stomei. Filtrele HME sunt extrem de importante în acest proces de ameliorare pentru a obține un stil de viață ca înainte, iar pacientul laringectomizat beneficiază începând cu luna octombrie de decontare CAS la filtrele HME.

Suntem un partener de nădejde pentru pacienţii care poartă aceste filtre, te așteptăm în cabinetele Clarfon din orașul tău pentru a afla mai multe informații cu privire la achiziționarea filtrelor HME în regim gratuit prin decontarea CAS.

Pentru mai multe detalii, puteți să apelați și la numărul de telefon 0319111.