Anamaria Prodan se implica activ pentru ajutorarea copiilor din Ucraina. Impresara, alaturi de personalitati marcante ale lumii, reprezinta cu demnitate Romania si sustine ONG-urile

La universitatea Româno-Americană s-a desfășurat o conferință, unde Anamaria Prodan și-a arătat sprijinul față de ONG-urile care se preocupa de soarta copiilor dispăruți din Ucraina, alături de personalități marcante ale României, Cristina Jantea, Head of Investors Relations Gulliver Investments, Dna. Prof. Dr. Silvia Tabusca, Dna. Ruxandra Ion, Ventivo Company.

Cristina Jantea, Head of Investors Relations Gulliver Investments, este omul care a făcut posibilă acestă conferință la nivel internațional.

Organizația GSN este formată din cele mai importante 90 de familii care conduc lumea. Un lucru incredibil pentru România, Raza Jafar se află pentru a doua oară la noi în țară, el fiind CEO-ul resortului Versace din Dubai.

Impresara a transmis imagini de la conferința și arată cât de implicată este în a oferi sprijin familiilor aflate în mare necaz. Alături de oameni importanți și influenți, Anamaria Prodan reprezintă România la una dintre cele mai importante conferințe de la acest moment.

Anamaria Prodan susține ONG-urile care se preocupa de soarta copiilor dispăruți din Ucraina
Ieri, la Universitatea Româno-Americană s-a desfășurat incredibila conferință unde Anamaria Prodan și-a arătat susținerea și compasiunea pentru soarta copiilor din Ucraina.

Așa cum am menționat, la conferință a fost prezent și proprietarul resortului Versace din Dubai, Raza Jafar, venit pentru a doua oară în România.

Anamaria Prodan a transmis și un mesaj pe pagina sa oficială de Instagram.

“l. Raza Jafar, antreprenor in serie, fondator al Global Sustainability Network, a sosit pentru a doua oară in Romania cu misiunea de a crea un dialog comun între organizațiile cu atribuții in identificarea vulnerabilităților cu care comunitatea locală se confrunta de la începutul conflictului din Ucraina și pana in prezent. GSN aduna laolaltă membri de prestigiu din cele mai influente 90 de familii din lume care lucrează împreuna pentru implementarea celor 17 obiective de dezvoltare durabilă ale ONU.

GSN are și membri de origine romana: Dna. Cristina Jantea, Head of Investors Relations Gulliver Investments, Dna. Prof. Dr. Silvia Tabusca, Dna. Ruxandra Ion, Ventivo Company.

Întâlnirile de cooperare au avut loc la cel mai înalt nivel, cu reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Copilului, OIM, UNHCR. Astăzi, cu sprijinul Universității Româno Americană, reprezentanți ai mediului de afaceri împreuna cu reprezentanți ai ONG-urilor direct implicate și speakeri cu experiența in probleme de securitate umană și militară precum dl. Eugen Valeriu Popa și Tinu Croitoru au dezbătut problema copiilor dispăruți din Ucraina și a tehnologiilor care pot ajuta identificarea persoanelor lipsa. Exista un precedent de succes implementat de GSN in Africa, unde cu ajutorul acestei tehnologii pe care vor sa o pună la dispoziția Guvernului Romaniei au fost identificați 3000 de copii dispăruți”, a scris distinsa Anamaria Prodan.

GSN este formată din cele mai importante 90 de familii din lume, care au afaceri în diferite domenii.