Andreea Balan, prima vacanta dupa izolare, la hotel Melodia din Venus

Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus.

Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un loc intim, departe de agitatia din alte statiuni. Personalul hotelului respecta intocmai regulile de distantare sociala, toata lumea poarta masti, exista dezinfectant peste tot, igiena este ireprosabila, mesele din restaurant sunt asezate din loc in loc si toate spatiile din cadrul hotelului precum: piscina, jacuzzi-ul, plaja privata, restaurantul, au facut-o pe Andreea Balan sa nu duca lipsa vacantelor din strainatate. In contextul actual este indicat sa ramanem in tara si se recomanda sa gasim locuri cat mai linistite, ca acest hotel unde vedeta s-a simtit minunat.

Artista s-a bucurat de zile cu soare, plaja la malul marii, piscina, preparatele delicioase ale restaurantului hotelului, dar si de momentele live din fiecare seara. Animatoarele au avut grija ca cei mici sa se simta excelent, astfel incat parintii sa se poata bucura de un sejur linistit si plin de relaxare in conditii de maxima siguranta.