Angajatorul Anului in industria ospitalitatii in 2021 organizeaza Targ de Joburi in Eforie Nord, Herculane si Craiova

După o lungă perioadă de pandemie în care turismul din România a fost nevoit să renunțe la parte o parte din echipele sale sau chiar a închis locații, Bacolux Hotels România dorește să continue investițiile și dezvoltarea în echipă, să deschidă noi oportunități de joburi în locațiile sale din mai multe orașe din țară.

Va avea loc în mai multe etape pentru fiecare locație:
CRAIOVA: 11-12 martie – Bacolux Craiovița Hotel & Events, Calea Severinului, Nr. 91.
EFORIE NORD: 16 -17 martie – Bacolux Koralio, Str. 23 august, Nr. 6.
BĂILE HERCULANE: 26 martie – Bacolux Diana Resort, Str. Complexelor, Nr. 8.
Programul pentru toate zilele de târg este între 10:00 și 17:00.

“Suntem încântați că putem continua proiectul Târgul de Joburi Bacolux Hotels România cu organizarea celei de a II-a ediții și ne dorim ca acesta să devină o tradiție pentru companie, inclusiv de extindere a acesteia. Considerăm că organizarea acestui Târg de Joburi este încă un mesaj că industria ospitalității este puternică și că putem asigura o stabilitate pentru echipa noastră, reușind pe tot parcursul pandemiei să ne menținem echipa întreagă și să continuăm cu proiectele de dezvoltare a echipei precum dezvoltarea profesională, învățământ dual și alte angajamente pe care ni le-am asumat față de echipă.”
Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels România

Persoanele în căutarea unui job în industria ospitalității se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels România, care oferă în prezent oportunități de angajare în Eforie Nord, Herculane și Craiova, unde sunt disponibile peste 40 de posturi pentru persoane cu experiență în domeniu sau la început de drum. De  exemplu pentru poziții de management, la Bacolux Koralio în Eforie Nord se poate aplica pentru Director Operațional si F&B Manager, în locațiile din Herculane sunt disponibile posturi precum Manager Spa, Bucătar Șef, Manager Departament Tehnic, iar la sediul central Bacolux Hotels din Craiova sunt deschise posturi de Asistent Manager sau Auditor de Calitate. Există posturi și pentru cei la început de drum precum recepționer, cameristă, bucătar, ospătar, barman și multe alte poziții.

Ca un element de noutate, la această ediție a târgului interviurile se pot programa și online pentru cei care nu sunt din Eforie Nord, Herculane sau Craiova sau preferă un astfel de prim interviu.

Cei interesați se pot înregistra pentru participarea la Târgul de Joburi accesând acest link.

Mai multe informații despre târg sunt disponibile pe site-ul Bacolux Hotels, pe Facebook sau pe pagina de LinkedIn a evenimentului.

Despre Bacolux Hotels Romania

Bacolux Hotels Romania este un grup hotelier cu capital 100% românesc, care oferă servicii diverse pentru leisure și business, încurajând petrecerea vacanțelor în România, în locațiile din Herculane și pe litoral, sau organizarea  de conferințe, evenimente și team building-uri la Herculane sau Craiova.

Cele 4 locații Bacolux Hotels:
Bacolux Afrodita Resort & Spa ****, Băile Herculane
Bacolux Diana Resort ***, Băile Herculane
Bacolux Craiovita Hotel & Events ***, Craiova
Bacolux Koralio, Eforie Nord – începând cu 1 iunie 2022

Bacolux Hotels a lansat în premieră pentru  regiunea de sud-vest a României vacanțe de tip all inclusive la Herculane, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic.

Cea mai recentă investiție este reprezentată de hotelul Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, un proiect ambițios și inovativ, care va exprima o nouă etapă în evoluția brand-ului Bacolux Hotels România, locație a cărei inaugurare este anunțată pentru 1 iunie 2022. Pentru această achiziție Bacolux Hotels a primit premiul “Transaction of the Year/ Achiziția Anului” la TopHotel Awards în 2021.