Reinterpretarea feminitatii alaturi de Calvin Klein

We all want people to laugh with

People to cry with
People to share experiences with
We have a real hunger for connectivity
This is coming together
Because nothing worth having is worth having alone

Alaturi de cine razi? Alaturi de cine plangi? Alaturi de cine impartasesti experiente unice? Alaturi de cine te simti conectat si autentic? Alaturi de o femeie speciala din viata ta care indrazneste sa fie ea, care indrazneste sa sparga tiparele sociale, care indrazneste sa se simta puternica si libera, care indrazneste sa fie femeie si sa reinterpreteze feminitatea intr-un mod personal, confortabil ei si nu neaparat celorlalti. Nu este o perioada usoara sa fii femeie, dar a fost vreodata?! Insa este o perioada in care femeia este celebrata si in care femeia da sensul unei comunitati.

Lasa-te inspirat de colectia Primavara ’22 Calvin Klein & invita acea femeie speciala din viata ta, catre care iti intorci gandurile bune si dragostea, sa aleaga piesele care ii definesc feminitatea in stilul propriu.

Pentru acest sezon, Calvin Klein isi propune sa regandeasca conceptul de comunitate si sa prezinte o campanie dedicata oamenilor autentici pe care ii intalnesti la orice pas, pe strada, in fata casei sau in diverse scenarii urbane. Este vorba despre conexiune si unificare prin stilurile Calvin Klein.

Colectia Primavara ’22 celebreaza tot ce este mai bun in ADN-ul Calvin Klein: siluete minimaliste, pure si simple, dar care ies in evidenta. Inspirate din item-uri iconice din trecut, cele mai clasice stiluri de arhiva ale brand-ului sunt reimaginate pentru uzul contemporan – fara a li se pierde esenta care este vizibila in culoare, linie si forma.

Reinterpretarea stilului specific aniilor ’90 –  androgin, incluziv, usor, fara efort – multifunctionalitate, design versatil, focus pe detalii, rescrierea regulilor simplitatii cu siluete minimaliste care permit libertatea de exprimare, celebrarea frumusetii naturale, sunt doar cateva dintre caracteristicile noii colectii Calvin Klein care este deja disponibila in magazinele  Calvin Klein din Romania.

Sarbatoreste femeia in felul tau!