ANSWEAR lanseaza o noua editie a Project Packshot, un concurs dedicat fotografiei de produs

Din 24 august, ANSWEAR lansează o nouă ediție internațională a Project Packshot, un concurs pentru sufletele de artiști care doresc să își pună în valoare talentele în materie de fotografie de produs.

Ideea concursului este de a te lăsa să realizezi și să expui ideile tale originale de fotografie de produs astfel încât să câștigi inimile membrilor juriului, respectiv Maurice Munteanu, Alex Gâlmeanu și Paulina Manterys.

În acest an, tema concursului va fi acea de a fotografia bijuteriile Swarovski. Surprinde frumusețea cristalelor Swarovski și creează un styling care să pună în valoare setul format din cercei, colier și brățară așa cum nu am mai văzut nici unii dintre noi până acum.

Ai 100 de idei inovatoare pe minut și funcția ideală pentru tine ar fi aceea de Chief Creative Officer? Adori fotografia și ai simțul estetic în sânge? Atunci nu ai altă șansă decât să participi la cea de-a 3-a ediție internațională a Project Packshot!

Înscrie-te cu câteva creații realizate de tine! Trimite-ne fotografii de produs făcute de tine, dar și alte fotografii creative. Pe baza portofoliilor primite vom selecta 10 finaliști care vor primi un set de bijuterii Swarovski, acestea fiind produsele pe baza cărora să rezolve tema noastră – o temă dificilă, dar provocatoare, pe măsura creativității tale.

Te poți înscrie până pe 21 septembrie 2020, iar premiile constă în:
Toți cei 10 finaliști vor păstra produsele Swarovski primite pentru a realiza lucrarea de concurs!
Locurile 2 și 3: Câte un voucher de 300 RON pentru echipamente foto de la un cunoscut magazin de specialitate din România.
Locul 1: Un voucher ANSWEAR de 500 RON și publicarea lucrării de concurs într-un photoshoting de 2 pagini în revista ELLE România!

Te poți înscrie pe site-ul packshot.answear.ro.

Munca ta va fi jurizată de 3 profesioniști, fotografi și reprezentați ai designului și modei.

Maurice Munteanu – Fashion-Editor ELLE Romania de 17 ani, iar de 3 ani este jurat în cadrul celui mai cunoscut show de modă din România, ”Bravo, ai stil!”. De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai cunoscuți români pe partea de imagine, a realizat sute de campanii publicitare și face parte din board-ul creativ al Romanian Design Week. De asemenea, Maurice predă cursuri de estetică & styling la Atelierele Ilbah.

Alex Gâlmeanu – Fotograf și videograf născut în București, Alex Gâlmeanu activează profesionist în domeniu din 1998. De-a lungul carierei, a fost publicat în tot spectrul titlurilor glossy din România, dar si în context internațional. S-a implicat în proiecte cu instituții guvernamentale, în campanii sociale, conferințe si seminarii, dezvoltându-și, de asemenea și o serie importantă de proiecte personale. Concentrat în zona editorială, publicitară și de fotografie experimentală, Alex este atras în mod special de mai toate valentele fotografiei de portret, sau ale proiectelor care implică personaje umane.

Paulina Manterys – Paulina Manterys este fotograf de fashion și designer extrem de talentat. Pe lângă pasiunea pentru fotografie, colaborează cu ANSWEAR și în calitate de scenograf pentru campaniile creative. Îi puteți urmări lucrările pe Instagram.