Atelier Devi, Ninina si Naiv Clothing - creatorii de frumos prezenti in luna iunie in Designers Boutique, din Bucuresti Mall-Vitan

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, aduce nume noi, în luna iunie, în cadrul Designers Boutique. Atelier Devi, Ninina și Naiv Clothing sunt creatorii de frumos care au adus, pentru comunitatea iubitorilor de fashion autentic, din inima capitalei, colecții deosebite, potrivite noului sezon.

Atelier Devi, brandul românesc născut din pasiunea pentru bijuterii elegante care rezistă testului timpului, a pregătit special pentru vizitatorii Designers Boutique modele noi, alături de o selecție din cele mai dorite bijuterii cu perle naturale și aur filat: coliere rafinate, cercei ușor de purtat, cu detalii estivale delicate și prețioase.

„Suntem printre primele ateliere care folosesc aurul filat în România și ne bucurăm să aducem colecțiile noastre și la Designers Boutique. Cu acest material inovator, îmbinat cu perle naturale și pietre semi-prețioase, reușim să creăm bijuterii moderne, ușor de purtat și extrem de rezistente în timp. Vă invităm să dați viață ținutelor voastre și să alegeți bijuteriile care vă întregesc outfitul de vară și vă duc cu gândul la vacanță”, au declarat Raluca Sima și Brîndușa van Dijk, surorile din spatele brandului Atelier Devi.

În același timp, Ninina, brandul românesc dedicat copiilor, dar și femeilor, ce folosește materiale naturale, sustenabile și produse local, este pregătit să-i încânte cu articole vestimentare deosebite pe vizitatorii pop-up store-ului din inima capitalei.

„Colecția NININA SS23 este gata să-i întâlnească pe toți iubitorii de materiale naturale, fluide și sustenabile, perfecte pentru noul sezon. Cu un stil mixt, de atemporal și actual, aducem la Designers Boutique haine premium, funcționale, cu un twist romantic, care spun povestea unei veri nesfârșite prin hainele menite să fie alături de copii în aventurile urbane de zi cu zi, la plajă sau în vacanțele cu prietenii și bunicii. Ne bucurăm să fim mai aproape de comunitate prin prezența fizică într-un magazin, în care vizitatorii noștri pot testa materialele minuate și pot proba modelele create special pentru ei”, a declarat Irina Neacșu, designerul și fondatorul brandului NININA.

Totodată, brandul autohton, NAIV Clothing, pornit de la dorința de a crea piese vestimentare în care să se regăsească cât mai multe tipologii de femei, se alătură designerilor lunii iunie din cadrul Designers Boutique.

„Suntem încântați să arătăm tuturor vizitatorilor București Mall-Vitan ținutele noastre care te fac să te simți specială. Lucrate cu multă grijă și pasiune în atelierul propriu din București, articolele vestimentare NAIV Clothing oferă feminitate și confort tuturor celor care aleg să le poarte. Cu materiale naturale și un stil relaxat și modern, piesele vestimentare marca NAIV Clothing sunt extrem de versatile și se pot transforma din ținute de zi, în unele de seară, extrem de ușor”, a precizat Naiv Clothing.

București Mall-Vitan oferă comunității de designeri și brandurilor autohtone de fashion, de mai bine de cinci ani de zile, un spațiu comercial dedicat și ocazia să-și prezinte creațiile vizitatorilor centrului comercial și să înțeleagă mai bine experiența de retail offline.

Pop-up store-ul Designers Boutique, situat la parterul București Mall-Vitan, zona lounge area, aduce în lumina reflectoarelor, în fiecare lună, noi autori români și noi colecții made in RO. Povestea Designers Boutique se scrie, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile autentic românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

Despre București Mall – Vitan
București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Despre Designers Boutique
Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste patru ani de activitate, peste 150 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.