Brandurile autohtone AnTanTe si ALURA aduc stil si autenticitate la Designers Boutique, in luna octombrie

Designers Boutique, punctul de întâlnire al comunității de designeri și branduri autohtone din inima capitalei, aduce, în luna octombrie, în atenția pasionaților de fashion autentic românesc noi nume: AnTanTe și ALURA.

Creat de Raluca Văleanu și Ioana Vlăsceanu, conceptul 100% românesc, AnTanTe Design, aduce în pop-up store-ul din București Mall-Vitan piese vestimentare unicat sau în serii foarte mici, create cu mult drag. Atenția la detalii, croielile simple, versatile, dar atipice, combinate cu picturi realizate manual sunt elementele ce definesc întreaga colecţie a brandului.

„Ne bucurăm să revenim în București Mall-Vitan și suntem nerăbdătoare să ne reîntâlnim cu minunata comunitate de aici. Produsele AnTanTe Design spun povești «purtabile» și exprimă bucuria de a îmbrăca «emoții, stări și sentimente». În plus, pentru vizitatorii Designers Boutique am pregătit surprize de toamnă și am creat special o colecție de articole unicat ce se definesc prin asimetrii, volume, picturi şi mesaje amuzante, ţesături naturale, croieli lejere și comode, detalii de efect care întorc multe priviri”, au declarat Raluca Văleanu și Ioana Vlăsceanu, AnTanTe.

În același timp, ALURA, brandul de pantofi din piele naturală creat pentru femeile care își doresc un design actual, dar și confort, fără a face compromisuri, ajunge și el la Designers Boutique.

Cu o estetică „timeless with a twist”, modele clasice și versatile, în construcția cărora sunt folosite cele mai bune materiale, produsele brandului sunt perfecte pentru noul sezon.

„Privim pantofii ca pe o investiție și credem într-un mod sustenabil de a-i alege, cu accent pe reutilizarea lor de la un sezon la altul. Suntem nerăbdători să aducem în fața vizitatorilor din București Mall-Vitan noua colecție de toamnă, care reunește modele cu estetică cowboy sau inspirate din sportul echitației, dar aduse în actualitate. Alura lor feminină, în culori suprinzătoare, îmbinată cu textura moale a pielii naturale, oferă confortul și grația pentru fiecare moment al zilei. Vă invităm cu drag să descoperiți perechea perfectă la Designers Boutique”, ALURA.

AnTanTe Design și ALURA se alătură astfel unei comunități de peste 150 de designeri locali care au avut ocazia să își prezinte creațiile în cadrul Designers Boutique.

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, oferă designerilor și brandurilor românești un spațiu dedicat și oportunitatea de a-și prezenta creațiile. Astfel, Designers Boutique, situat la parterul București Mall-Vitan, aduce în fața vizitatorilor, în fiecare lună, noi colecții ale autorilor români de fashion. Aici, pasionații de modă descoperă autenticitatea și calitatea produselor „made in Romania”, iar designerii beneficiază de interacțiunea directă cu publicul și de experiența de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile autentic românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

Despre București Mall – Vitan
București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Despre designers boutique
Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste patru ani de activitate, peste 150 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.