Cadoul unic de Craciun prin care daruiesti si ajuti in acelasi timp

Cu bune și cu rele, cu interdicții și restricții, anul 2021 se apropie de final, târâș-grăpiș.

În curând, va începe numărătoarea inversă până la ziua în care, în sfârșit, putem să ne împodobim bradul, să ne decorăm casa și să ne umplem masa cu fel de fel de bunătăți, care să ne ajute să uităm de negura pe care pandemia a așternut-o peste zilele și sufletele noastre.

Între toate sărbătorile unui creștin, Crăciunul este probabil cel mai vesel, mai dinamic și mai plin de daruri, singurul capabil să vindece răni sufletești și să producă o încântare generală. Când, după zbuciumul de peste an, reușim să adunăm în jurul nostru toată familia și să le oferim celor pe care îi iubim cadourile visate, simțim din nou farmecul vieții și ne umplem sufletele de speranță.

Sunt mulți cei care adoră să primească daruri, dar tot la fel de mulți sunt și cei care iubesc să dăruiască, iar Crăciunul este un bun prilej în acest sens. O vorbă veche din bătrâni spune că Nașterea Mântuitorului nu este despre a primi, ci este despre a dărui.

Convinsă de adevărul care sălășluiește în această zicală celebră, echipa  Asociației ,,Femei în antreprenoriat – o șansă” lansează Catalogul de Crăciun, în care sunt cuprinde fel și fel de cadouri de suflet. Ele constau într-o serie de obiecte realizate cu migală, inspirație și dăruire de femeile care fac parte din Povestea Chance.

Lumânări decorative, aranjamente din licheni stabilizați și tablouri speciale sunt doar câteva din rezultatele muncii acestor doamne, reprezintă cadoul perfect pentru sărbătorile de iarnă și așteaptă să fie achiziționate de pe magazinul Asociației.

Dincolo de frumusețea obiectelor incluse în catalog, ceea ce este cu adevărat special și unic în oferta Chance e posibilitatea de a oferi două cadouri în loc de unul. Altfel spus, achiziționând produsele din catalog, obții un cadou aparte pentru un om drag și ajuți și femeile care fac tot ce pot în fiecare zi să-și depășească condiția și să devină cea mai bună versiune a lor.

Dacă te numeri printre cei care iubesc să dăruiască, dar și să își ajute aproapele, profită de Crăciunul acesta să îți demonstrezi generozitatea! Intră pe site pentru a comanda cadoul pe care-l cauți pentru mama, iubita, prietena sau colega ta. Doar cu noi vei bucura și te vei bucura dublu.

Atenție! Pentru că sunt lucrate artizanal, produsele nu sunt disponibile în cantități prea mari, așa că fă tot posibilul să te asiguri că mai prinzi oferta!

Cumpără, oferă, bucură și ajută cu noi!

Cadoul unic de Craciun prin care daruiesti si ajuti in acelasi timp