Calvin Klein a deschis un nou magazin Calvin Klein Jeans in Promenada, Craiova

CE: Prezenta dinamica a brand-ului Calvin Klein pe piata din Romania este amplificata si mai mult prin deschiderea magazinului Calvin Klein Jeans din Promenada, Craiova. Spatiul ofera cele mai recente colectii Calvin Klein Jeans pentru barbati si femei, precum si incaltaminte, genti si lenjerie intima.

Magazinul Calvin Klein Jeans este primul magazin al brand-ului din Romania care prezinta noul concept al marcii, un concept de retail imersiv caracterizat printr-o abordare minimalista ce onoreaza principiile fundamentale ale marcii de puritate si simplitate. Atmosfera este adusa la viata prin lumini atent selectionate si materiale care antreneaza simturile, oferind in acelasi timp o senzatie placuta de confort si caldura. Noul spatiu Calvin Klein serveste drept fundal minimalist pentru a introduce colectii si articole emblematice, inclusiv indragitii blugi drepti din anii 90.

Acesta marcheaza al saptelea magazin Calvin Klein Jeans din Romania.

CAND: 5 Octombrie, 2023
Deschis Luni – Duminica, 9:00 – 21:00

UNDE: Promenada, Craiova, parter
Calea Severinului 61

###

Despre SARKK
SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.

Despre Promenada
Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare si modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafata inchiriabila de circa 80.000 metri patrati, din care noul centru comercial si retail park-ul ocupa aproximativ 63.700 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri patrati.

Zona comerciala gazduieste peste 130 de magazine, mixul de chiriasi incluzand atat nume in premiera la nivel national, cat si numeroase branduri in exclusivitate pe piata din Craiova. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie si software (iStyle).

Promenada pune la dispozitia clientilor sai peste 2.800 de locuri de parcare si restaurante de tip drive-through, precum KFC, precum si cea mai mare terasa panoramica exterioara din Craiova, unde se gasesc restaurante si cafenele, pentru o experienta cat mai placuta de petrecere a timpului liber.

Cu aplicatia mobila SPOT, disponibila gratuit in Google Play si App Store, clientii Promenada sunt recompensati cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumparaturi, ce aduc oferte si beneficii exclusive.