Campania Diesel Larger-Than-Life Toamna-Iarna 2022

Diesel a lasat campania Larger-Than-Life Toamnă-Iarnă 22 aducând o lume de giganţi ce poartă Diesel în peisajul metropolitan.

Modelele care poartă colecţia toamnă-iarnă devin decupaje în panouri publicitare ce se contopesc cu orizontul unui peisaj urban, în timp ce rivalizează cu dimensiunea turnurilor arhitecturale.

Campania Larger-Than-Life – fotografiată de Johnny Dufort şi avându-i alături pe Chris Simmonds în poziţia de Art Director şi pe Glenn Martens în cea de Creative Director – creează o juxtapunere curajoasă între dimensiunea şi structura impunătoare a zgârie-norilor oraşului şi elementul uman îndrăzneţ adus de Diesel. Fotografiile pun în evidenţă atitudinea iconică Diesel, plină de optimism, rebelă, sexy şi jucăuşă, cu o încredere pentru care nu trebuie să îşi ceară scuze.

Colecţia aduce în prim-plan viziunea Directorului Creativ Glenn Martens asupra lumii Diesel: denim, experimentare, rebeliune, joacă. Branding-ul Diesel este aplicat pe şabloane imprimate pe ţesături din lână obţinută din surse responsabile şi pe jachete puffer reversibile, în timp ce inelul-logo Diesel D văzut pe catwalk se întoarce şi îşi găseşte locul pe rochii metalice, topuri decupate, curele şi pantofi.

Piesele din denim pur sunt stratificate, prezentând o textură suplimentară – tivuri uzate la buzunare şi betelii sau inserţii flexibile în nuanţe prespălate de roşu sau alb.
Jerseul reciclat este contopit cu denimul pentru a crea piese “Peel Off” artizanale, care arată similar cu posterele care se desprind de pe un perete.

Colecţia este disponibilă în magazinele Diesel din Băneasa Shopping City şi Marriott.

DESPRE DIESEL
Diesel este o companie internaţională inovatoare de lifestyle, fondată de Renzo Rosso în 1978. Avându-şi rădăcinile în măiestria denimului şi evoluând către a fi un lider în premium fashion, Diesel reprezintă în acest moment cu adevărat o alternativă la piaţa luxury consacrată.

Colecţiile brandului includ apparel, accesorii şi o gamă largă de colaborări în zona de lifestyle: de la parfumuri, ceasuri şi bijuterii, la design interior şi proiecte imobiliare cu Diesel Living.

Să descopere, să susţină şi să găzduiască creativitate e parte din AND-ul Diesel şi a companiei-mamă, OTB, grupul international de fashion şi luxury care gestionează o varietate de mărci şi companii iconice globale.