Calvin Klein celebreaza familiile din comunitatea LGBTQIA+ in noua campanie "This is Love"

Campania Calvin Klein This is Love, recent lansata, celebreaza familiile din comunitatea LGBTQIA+.

Distributia cuprinde prieteni, parteneri, iubiti, vecini, aliati si alte categorii, care impartasesc ce inseamna familia pentru ei, evidentiind spectrul de conexiuni intentionate si importante care exista in cadrul comunitatii LGBTQIA+. Campania prezinta noua colectie a brand-ului, o abordare reimaginata a Pride.  

John Edmonds este cel care s-a ocupat de redarea imagistica in stilul emotionant specific unui album foto. Distributia campaniei include pionieri in comunitate, persoane din divertisment si sustinatori LGBTQIA+: regizorul John Waters si actrita Mink Stole, actrita Sasha Lane si Sergio Lane, membri ai echipei de la organizatia de tineret LGBTQ The Trevor Project, muzicianul Snail Mail si oamenii ei, legendarul spatiu House of Xtravaganza, hairstylist-ul Holli Smith si logodnicul ei Pony, actorul Justice Smith si iubitul sau, actorul Nie Ashe si colectivul de arte afrofuturistice TRIBE. Purtand item-uri din colectia „This is Love” si alte produse din gama essentials Calvin Klein, distributia este fotografiata alaturi de cei dragi ilustrand linistea momentelor de conexiune, intimitate si latura jucausa ale relatiei lor. Netraditional, neconditionat, real: aceasta este familia prin prisma lui Calvin Klein.

Colectia „This is Love” – care cuprinde articole de imbracaminte, lenjerie de corp si activewear – prezinta culori inspirate din steagul Progress Pride. Fiecare articol include o eticheta tesuta care dezvaluie ce reprezinta fiecare culoare a Steagului: negru pentru frumusete; Maro pentru putere; Roz pentru sex; Portocaliu pentru vindecare; Galben pentru lumina soarelui; Bronz pentru armonie; Alb pentru nonbinar; Turcoaz pentru magie; Albastru pentru Serenitate. Colectia Underwear Reimagined Heritage prezinta benzi si tesaturi cu un mix intens ale acestor culori, si astfel se realizeaza o legatura cu intersectionalitatea care exista in intregul spectru LGBTQIA + in ceea ce priveste sexualitatea, identitati de gen si caracteristicile sexelor.  

Pana in prezent, Calvin Klein a oferit suma de 400,000 USD in sprijinul ONG-urilor care lupta pentru comunitatea LGBTQIA+ ca sa asigure echitate, sustinere, siguranta si justitie.

In campanie sunt implicati trei membri ai The Trevor Project, cea mai mare organizatie din lume de  prevenire a sinuciderii si interventie in criza pentru lesbiene, gay, bisexuali, transgender, queer si alte persoane non-normative din punct de vedere sexual. Calvin Klein ofera cu bucurie sustinere si suport financiar activitatii desfasurate de The Trevor Project, care include servicii de criza 24/7 prin telefon, text si chat, programe de prevenire a sinuciderii si alte resurse necesare pentru tinerii, familiile lor, educatorii si sustinatorii care fac parte din comunitatea LGBTQIA+.  

Calvin Klein sprijina, de asemenea, initiativele ILGA World, considerata o voce globala a tuturor retelelor, comunitatilor si miscarilor LGBTQIA+ implicate intr-o activitate constanta menita sa modeleze lumea in care traim intr-una in care putem exista cu totii in siguranta, in mod egal si liber.

In plus, pe tot parcursul anului 2022, Calvin Klein va continua sa colaboreze cu PFLAG National si Transgender Law Center pentru a sprijini activitatea lor critica in promovarea educatiei, sigurantei, incluziunii si justitiei LGBTQIA+.

Calvin Klein Australia si-a continuat, de asemenea, parteneriatul cu BlaQ Aboriginal Corporation in eforturile sale de a spori vizibilitatea comunitatii LGBTQIA+ aborigene si din Stramtoarea Torres.

Credite Campanie:
Foto: John Edmonds
Video: Alima Lee
@calvinklein
#mycalvins

###

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.