Decoruri jucause, scale neobisnuite: "Life is a game", campania Diesel Holiday 2022

DIESEL dezvăluie campania Holiday 2022, LIFE IS A GAME. O ciocnire între proporţii, dimensiuni, scale şi scene curajoase – campania reprezintă un colaj compus din imagini disparate, fotografiate într-o perspectivă forţată şi infuzate cu umor şi spiritul sărbătorilor.

Întărind declaraţiile anterioare ale brandului, afişate prin juxtapuneri la scară mare, ce se regăsesc inclusiv în campania Toamnă-Iarnă 2022, denumită “Larger-Than-Life” şi cea mai mare sculptură gonflabilă din lume, omologată de Guinness World Records, prezentă pe podiumul de runway al colecţiei Primăvară-Vară 2023, LIFE IS A GAME pare a se simţi aproape ca o serie de internet memes foarte stilizate şi sofisticate, ce combină imagini aparent fără nici o legătură, în compoziţii ironice.

Sub conducerea creativă a lui Glenn Martens, sub conducerea artistică a lui Christopher Simmonds şi fotografiată de Sharna Osborne – campania înfăţişează piese şi look-uri din colecţia Diesel Pre-Spring 2023, incluzând o combinaţie de produse casual, de seară, accesorii-cadou, denim de sezon, piesele DIESEL D-Logo şi sneakers.

Despre colecţia Pre-Spring ’23:
Este în permanenţă petrecere când vorbim despre colecţia Pre-Spring ’23, care este despre Pop, utilitate, denim: creşterea volumului de experimentare şi inovaţii responsabile pentru toată lumea. Piesele-semnătură au evoluat şi noi stiluri sunt introduse, creând chiar şi mai multe oportunităţi de joacă, rebeliune şi plăcere.

Tot ce înseamnă branding, se traduce în joc. Puloverele cu logo Diesel sunt printate pe interior, la exterior părând că printul “sângerează”. Pantalonii cargo au buzunare oversized. Rochiile-pulover neon reprezintă esenţa popului în roz, verde sau lime, în timp ce tricotajele şi rochiile metalice dezvăluie o nouă semnătură Diesel.

Intră în spirit cu Diesel Holiday 2022 şi găseşte darurile pentru toţi cei din lista ta şi pentru tine în magazinele Diesel din Băneasa Shopping City şi Marriott.

DESPRE DIESEL
Diesel este o companie internaţională inovatoare de lifestyle, fondată de Renzo Rosso în 1978. Avându-şi rădăcinile în măiestria denimului şi evoluând către a fi un lider în premium fashion, Diesel reprezintă în acest moment cu adevărat o alternativă la piaţa luxury consacrată.

Colecţiile brandului includ apparel, accesorii şi o gamă largă de colaborări în zona de lifestyle: de la parfumuri, ceasuri şi bijuterii, la design interior şi proiecte imobiliare cu Diesel Living.

Să descopere, să susţină şi să găzduiască creativitate e parte din AND-ul Diesel şi a companiei-mamă, OTB, grupul international de fashion şi luxury care gestionează o varietate de mărci şi companii iconice globale.