#CalvinKlein - Bucura-te de versatilitate

Ce defineste #CalvinKlein?

Unii ar putea spune ca ideea de a ramane fidel unei abordari stilistice, dar care depaseste cu mult aceste limite: crearea unor piese minimaliste, incluzive, accesibile din punct de vedere stilistic, cu linii iconice care iti ofera libertatea de a iti exprima personalitatea.

Cu toate acestea, este mult mai mult de atat.

In acest sezon, #CalvinKlein te invita sa explorezi versatilitatea atunci cand vine vorba de haina ta favorita. In lumea modei, imbracamintea versatila inseamna ca un articol poate fi purtat in mai multe moduri diferite sau se pot crea o multime de look-uri distincte cu un anumit obiect.

In Colectia Toamna Iarna 2021, exploreaza-ti stilul cu #CalvinKlein, fii indraznet si, mai ales, da tonul acestui sezon. Cu un twist, desigur.

Alege ceva confortabil si functional. Lasa haina sa vorbeasca pentru tine in activitatile tale zilnice. Munca sau exercitiul fizic, nu conteaza deloc!

Pe masura ce lumea avanseaza, ideea versatilitatii a devenit o parte importanta a tinutelor noastre. Poti decide sa fii sic, vintage, boem, cu o nota de „hipster”, dar in acelasi timp poti proteja mediul, alegand acele articole create cu tesaturi premium din bumbac organic si reciclat.

Si aceasta este misiunea noastra. Pentru ca #MyCalvins iti ofera potentialul de a fi versatil in felul tau si cu fiecare stil pe care il alegi te poti redescoperi.

Si vorbind despre descoperire: Descoperiti Colectia CALVIN KLEIN Toamna Iarna 2021 in magazinele Calvin Klein din Romania.

##

Despre SARKK S.A.
SARKK S.A., fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com.   

De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o crestere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.