#CalvinKlein - Descopera Colectia Toamna Iarna 2021

Piese cu texturi si materiale noi care evidentieaza siluete relaxate, layering si jachete, puffere si paltoane versatile, colectia Calvin Klein Toamna Iarna 2021 este aici si ofera o interpretare rafinata a minimalismului cu item-uri tip essentials extrem de moderne.

O poveste plina de caldura si produse sustenabile

Colectia din acest sezon se remarca prin folosirea unui numar crescut de materiale si procese sustenabile si inovatoare, accentul fiind  pe obtinerea unui mix intre un look reusit si protejarea mediului.

Pentru gama Underwear, noul program Modern Structure implica folosirea firelor reciclate; inovatia in materiale implica un confort si gasirea marimii optime, proces realizat la inalta performanta. In plus, Sportswear ofera tricoturi din amestecuri luxoase de casmir reciclat si topuri realizate cu Repreve®, un material obtinut din sticle de apa reciclate. Totodata, Denimul este updated cu bumbac organic si reciclat, tratat cu coloranti sustenabili, obtinut prin procese de finisare cu impact redus pentru diminuarea consumului de apa si energie.

Ce alegi in acest sezon?

Alege dintre Invisible, Seductive Comfort Light, CK One, Logo French Terry sau Essential Wardrobe si defineste-ti personalitatea prin stilul tau. Materiale cu adevarat unice, care vor combina confortul cu stilul, colectiile din acest an sunt un upgrade continuu care se integreaza in scopul brand-ului de a schimba mentalitatea asupra sustenabilitatii.

Noutatea acestui sezon consta intr-o colectie vasta de item-uri tip basics esentiale care se disting printr-un confort ridicat, inclusiv pantaloni de jogging, tricouri polo si pantaloni. Fiecare stil prezinta materiale reciclate, cu branding distinctiv si detalii importante, precum flexibilitate four-way, nu se sifoneaza, si functionalitatea de eliminare a umezelii si de uscare rapida.

De asemenea, in colectia Calvin Klein Jeans elementul de noutate este surprins printr-o serie de siluete moderne cu influente de arhiva care celebreaza monograma iconica. Stilurile cheie includ tricou pentru barbati Bold Monogram Tee si pentru femei Mid-Scale Monogram Hoodie si Blown Up Logo Long Sleeves Tee. Fiecare piesa este una statement care devine instantaneu recunoscuta datorita semnaturii specifice brand-ului Calvin Klein.

Te-ai convins? Descopera intreaga Colectie Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN in magazinele  Calvin Klein din Romania!

###

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenti consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.