Captain Cocoa aduce copiilor PLAYin CHOC, ciocolata organica, vegana si educativa

Organica, vegana, fara lactate sau alti alergeni comuni, ciocolata PLAYin CHOC are doar trei ingrediente de baza: cacao din Peru, nuca de cocos din Indonezia si vanilie din Madagascar.

PLAYin CHOC a cucerit deja copiii mici si mari din multe tari cu gustul sau cremos, aromat, dar si prin faptul ca fiecare pachetel de ciocolata vine alaturi de o jucarie de constructie si de o lectie despre mediul inconjurator. Ciocolata PLAYin CHOC este adusa începand din aceasta toamna copiilor din Romania de Captain Cocoa, personajul preferat al copiilor care iubesc ciocolata si planeta Pamant.

PLAYin CHOC a fost creata de un cuplu de parinti din Marea Britanie, special pentru cei mici, din dorinta de a oferi propriilor copii un produs sanatos si delicios, care sa nu contina zahar rafinat si care în acelasi timp sa poata fi si educational. Delicioasa ciocolata PLAYinCHOC vine la pachet cu o jucarie sau un joc de constructie si lectii despre mediul înconjurator, oferind astfel o experienta jucausa si educativa.

Mai mult, datorita ingredientelor simple si curate, PLAYin CHOC este un produs preferat de parintii care doresc sa mentina un stil de viata sanatos pentru cei mici, fara a-i priva de bucuria pe care le-o aduce ciocolata. Astfel, ciocolata PLAYin CHOC este realizata din cele mai fine boabe de cacao din Peru, cultivate în microferme, iar aroma deosebita vine din pastaile de vanilie organice din  Madagascar si untul de cocos din Indonezia. Cu un continut de zahar mai redus cu 30% decat branduri similare, produsele sunt create si ambalate într-un mediu controlat, astfel ca nu contin urme de gluten, soia, nuci, lactate sau susan.

În plus, fiecare cutie contine o jucarie ecologica de colectionat si asamblat, în forma de animale salbatice, un card cu informatii educative despre animalele din colectii, scris de Muzeul de Istorie Naturala din Londra si realizat din carton si hartie 100% reciclate si reciclabile, alaturi de doua cuburi de ciocolata organica, vegana, de cate 10 grame fiecare, învelite în folie compostabila. Copiii pot folosi, de asemenea, cadrele din puzzle-ul animalelor ca sabloane pentru colorat si joc creativ si pot inclusiv pastra cutia pentru mai multe jocuri sau pentru suveniruri.

Misiunea lui Captain Cocoa: bucurie, sanatate si o planeta vie si prospera

Captain Cocoa este un personaj care iubeste copiii, ciocolata de calitate, dar si planeta. Astfel, misiunea sa este sa prezinte copiilor ciocolata pe care acestia o vor adora, însotita de invitatii la joaca si învatare. Captain Cocoa propune copiilor si parintilor un mix irezistibil: bucuria gustului de ciocolata curata si jucarii simpatice care sa amplifice experienta,.

Astfel, PLAYin CHOC este primul brand de ciocolata pe care Captain Cocoa îl prezinta copiilor romani, fiind un produs ce promoveaza sustenabilitatea si protejarea mediului, prin dulce si joc.
    
Povestea ciocolatei PLAYin CHOC este una simpla, la fel ca si produsul, iar acest lucru ne-a convins ca este perfecta pentru orice copil. Ideea de a combina o gustare dulce cu o jucarie, dar si cu o lectie despre mediu – transmisa nu doar prin continutul pachetului, ci si prin povestea în sine a ciocolatei – este unica si credem ca în scurt timp mesajul transmis prin intermediul acestui produs special va ajunge la tot mai multi copii. Este exact tipul de experienta pe care Captain Cocoa doreste sa o aduca celor mici, a spus Aura Nicolae, Fondator The Chocolate Makers si creatoarea brandului pentru copii Captain Cocoa.  

Abonament la ciocolata

Ciocolata PLAYin CHOC, comercializata în Romania pe CaptainCocoa.ro, vine în pachete de 3, 6, 10, 18 bucati sau chiar la abonament. Fiecare cutie contine o jucarie ecologica de colectionat si asamblat, în forma de animale salbatice – inclusiv animale pe cale de disparitie sau dinozauri.

Ciocolata PLAYin CHOC a castigat numeroase premii de-a lungul timpului, de la lansarea sa în Marea Britanie inclusiv Premiul Mondial pentru Inovatie Alimentara  pentru cel mai bun produs organic nou (2019) si Premiul Masters Food pentru cel mai bun produs organic (2020).

Începand cu 1 octombrie, atat pachetele jucause PLAYin CHOC, cat si Cutiile JUSTCHOC, potrivite si pentru adulti, dimensionate în tablete de 10 grame, ambalate individual, din ingrediente 100% organice, pot fi comandate de pe www.captaincocoa.ro.

CaptainCocoa.ro este un brand creat de The Chocolate Makers, compania care administreaza în Romania si brandul de ciocolata belgiana premium Chocolissimo.