Recomandarile lunii noiembrie la Crime+Investigation

În luna noiembrie, la Crime+Investigation analizăm unele dintre cele mai tulburătoare procese din S.U.A. și Marea Britanie din ultimii ani alături de Rob Rinder în „Secretele interogării”, petrecem sub acoperire „60 de zile după gratii” pentru a scoate la lumină problemele din cadrul sistemului judiciar american și explorăm răsturnările delicate de situație ale unora dintre cele mai fascinante interogatorii făcute vreodată în serialul „La interogatoriu”.

Secretele interogării cu Rob Rinder (5×60’)
Premiera luni, 14 noiembrie, de la ora 23:00 CET
Titlul original: Rob Rinder’s Interrogation Secrets

Cunoscut ca avocat specializat în drept penal și prezentator TV în Marea Britanie, Robert Rinder este ghidul perfect în arta interogării. Noua emisiune analizează unele dintre cele mai tulburătoare procese din SUA și Marea Britanie din ultimii ani. O echipă de experți va analiza interogatoriile poliției, în fiecare dintre acestea, munca pricepută a detectivilor fiind esențială pentru rezolvarea cazului și obținerea unei condamnări.

Sub îndrumarea lui Rinder, detectivi de rang înalt pensionați din SUA și Marea Britanie, criminologi și psihologi, precum și experți în limbajul corpului vor examina înregistrările inițiale ale interogatoriilor din fiecare caz și vor dezvălui „trucurile” folosite pentru a obține o mărturisire și indiciile care indică faptul că un suspect minte.

60 de zile după gratii | Sezonul 7 (10×60’, 2×120’),
Începe sâmbătă, 12 noiembrie, ora 23:00
Titlul original: The Jail: 60 Days In

Sezonul al șaptelea din serialul experiment „60 de zile după gratii” prezintă o perspectivă inedită asupra vieții în închisoarea Henry din Georgia, la periferia orașului Atlanta.

Scopul experimentului este de a scoate la lumină problemele din cadrul sistemului judiciar american. Participanții se oferă voluntar pentru a petrece sub acoperire 60 de zile într-una dintre cele mai dure închisori din Statele Unite ale Americii, în încercarea de a obține cât mai multe informații despre prizonieri și paznici, cât și despre vulnerabilitățile generale pe care le prezintă sistemul penitenciar american.

Aici, șapte voluntari se amestecă printre deținuți, timp de 60 de zile, fără ca polițiștii, gardienii și ceilalți condamnați să cunoască acest lucru. Pentru prima dată, în istoria emisiunii, toți participanții au fost anterior arestați pentru crime pe care le-au comis, însumând un total de 40 de ani în spatele gratiilor.

Vor reuși acești participanți să supraviețuiască provocărilor în timpul stagiului voluntar din închisoare? Experimentul „60 de zile după gratii” oferă telespectatorilor o perspectivă nemijlocită asupra lumii periculoase din penitenciar, pe măsură ce participanții se adaptează în detenție.

La interogatoriu (10×60′)
Începe duminică, 20 noiembrie, ora 22:00
Titlul original: Interrogation Raw

Cazurile penale pot fi câștigate sau pierdute în sala de interogatoriu. Succesul poate aduce dreptate victimelor, eșecul – eliberarea vinovaților. „La interogatoriu” este un nou serial despre crime adevărate care explorează răsturnările delicate de situație ale unora dintre cele mai fascinante interogatorii făcute vreodată. Cele zece episoade vor dezvălui fiecare tactică, fiecare moment decisiv care are loc între acei patru pereți. Detectivii implicați vor comenta scenă cu scenă înregistrările interogatoriilor, relevând adesea un joc cu miză mare de-a șoarecele și pisica. Tensiunea atinge cote maxime, deoarece, prin lege, niciun suspect nu este obligat să vorbească. Cei care o fac se pot opri în orice moment. „La interogatoriu” este o cursă contra cronometru și totul este în joc.

Despre Crime+Investigation®

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.