Cand este daruit cu iubire si insemnatate este mai mult decat un cadou

Pentru sărbătorile finalului de an, Pandora Moments introduce noi modele care celebrează frumusețea acestui sezon.

Un cadou Pandora surprinde magia celei mai frumoase perioade a anului – perfect pentru a fi dăruit de tine persoanelor dragi, creat pentru a fi prețuit pentru totdeauna.

De la transmiterea sentimentului unei ierni de poveste la minunea universului infinit, colecția prezintă magia sezonului printr-o nouă abordare a naturii și a temelor celeste deja cunoscute de fanii Pandora.

„Am fost inspirați de imaginea poetică a cerului nopții, fiecare stea arătându-se rând pe rând în urma norilor și a ceții”, spune A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Directorii Creativi Pandora. „Noul design dezvoltat pentru stea reprezintă acel moment special când ne punem o dorință, atât pentru fiecare dintre noi, cât și pentru întreaga lume”.

Acest sentiment este surprins de noile bijuterii cu stele căzătoare, cât și de o întreagă galaxie de noi piese care se joacă cu proporții, dimensiuni și materiale, pentru a insufla o energie nouă stilului tău de sărbători.

Motivul simbolic al fulgului de zăpadă a fost de asemenea modifcat, adăugându-i-se detalii artizanale care pun în valoare geometria complexă și unicitatea fiecărui fulg în parte, completându-se, de asemenea, cu iluzia unei mișcări.

Strălucind mai puternic ca niciodată, colecția Pandora Moments Holiday este mai mult decât un cadou. Reprezintă o gamă de bijuterii pline de iubire si însemnătate, care transmite considerație, grijă si înțelegere din partea celui care dăruiește.

#MomentsWithPandora

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente, prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de 2.5 miliarde de euro în 2020.