Ce culori de par ti se potrivesc daca ai ochii caprui

Culoarea părului este modul perfect în care poți să îți armonizezi trăsăturile feței.

Dacă vrei să îți faci o schimbare de look dar mai întâi vrei să știi ce culoare de păr se potrivește ochiilor tăi căprui, ia aminte de sfaturile specialiștilor El Studio Style:

Blond auriu
Conturează-ți chipul și evidențiază-ți ochii cu ajutorul unui blond auriu. Reflexiile calde vor crea iluzia de strălucitor și îți vor oferi un aer sofisticat.  Această culoare poate fi cel mai bine pusă în evidență cu ajutorul unei coafuri cu bucle lejere.

Blond platinat
Nu îl obții atât de ușor, însă rezultatul final merită tot efortul. Această nuanță de blond va scoate în evidență culoarea ochilor tăi, creând un contrast uimitor. Dacă vrei să fie cât mai deschis, ia în considerare o nuanță cu un subton cald, nu rece. Astfel vei pune în evidență cu adevărat culoarea ochilor căprui. În cazul în care ai pielea mai închisă, tonurile calde vor arăta și mai bine.

Castaniu
Dacă vrei să optezi pentru castaniu, ia în considerare faptul că această nuanță se pretează cel mai bine persoanelor cu tenul deschis la culoare. Dacă ai ochii căprui spre verde, cu atât mai mult ți se potrivește.

Arămiu
Vrei să ieși din tipare cu o culoare de păr mai îndrăzneață? Alege arămiul. Ca și castaniul, această nuanță se potrivește perfect persoanelor cu ochii căprui spre verde. Dacă ți se pare totuși prea mult, apelează la o nuanță de blond cu accente de scorțișoară.

Atunci când ești indecisă asupra schimbării de look pe care vrei să o faci, cere sfatul unui specialist în domeniu. Rezervări online la prețuri last minute poți face chiar acum pe promo.el-studio.ro.