Cel mai mare eveniment dedicat sanatatii si ingrijirii animalelor. 12-13 mai 2023 - "Zilele Facultatii de Medicina Veterinara"

Între 12 și 13 mai sunteți așteptați la cea de-a doua ediție a Zilelor Facultății de Medicină Veterinară, în Campusul Cotroceni, din Splaiul Independenței, Nr.105.

Pregătiți-vă pentru două zile în care veți afla de la profesioniști ai domeniului care sunt cele mai bune metode legate de îngrijirea animalelor, alimentația, profilaxie și patologie, prezentate într-o manieră interactivă:

– Întâlniri educaționale legate de îngrijirea animalului tău de companie
– Marian Ciobanu vine la Zilele Facultății de Medicină Veterinară să ne împărtășească câteva din secretele dresajului canin, atelier la care sunteți invitați să participați alături de prietenii voștri canini.
– Lansarea cărții „First Aid Book for dogs and cats” de Lector. Dr. Seralp Uzun, o lucrare destinată celor care sunt interesați să descopere cât mai multe informații despre cum poți acorda primul ajutor pentru câini și pisici
– Jandarmeria Română vine vine la Zilele Facultății de Medicină Veterinară alături de cai și câini utilitari pentru a ne oferi o super demonstrație de măiestrie, precizie şi tact.

Sunt doar câteva din surprizele care vă așteaptă!

Aveți aici programul complet – fmvb.ro/zilele-facultatii-de-medicina-veterinara

Totul pentru animale și despre animale într-un singur loc!