Cele mai bune genti pentru sezonul Primavara/Vara 2022, cu dragoste pentru natura, pe Remixshop.com

Proverbul care spune că orice lucru nou este un lucru vechi uitat de lume pare a fi complet adevărat, mai ales când vine vorba de tendințele modei.

Nu într-un sens pesimist, ci mai degrabă ca o dovadă că achiziționarea unei poșete de calitate este o investiție care merită. O atestare a acestui fapt sunt colecțiile de modă pentru Primăvara/Vara 2022, cu siluete și texturi pe care le-am văzut de multe ori în anii precedenți, dar care vor reveni modernizate în lunile următoare.

Acum este momentul să vă uitați la poșetele de pe remixshop.com, unde veți găsi atât modele după cele mai noi tendințe de modă, cât și oferte clasice din colecții Second Hand și Outlet de înaltă calitate, care vor contribui la estetica stilului Dvs. pentru mulți ani de acum înainte. Prețurile sunt impresionant de bune și vă vor inspira să alegeți mai multe modele fără a vă împovăra bugetul. Iar partea cea mai bună este că alegerea unei genți de la Remix va ajuta ca planeta noastră să rămână curată.

Nu există o temă care să unească pe deplin tendințele în materie de poșete pentru noul sezon. De fapt, stilurile acoperă întreaga gamă. Unii dintre marii designeri oferă opțiuni care ne duc cu gândul la sensibilitatea din perioada The Roarin’ 20s (furtunoșii ani douăzeci ai secolului trecut), care s-au reîntors (decorații cu pene, mânere din perle și o mulțime de paiete), în timp ce alții subliniază estetica arhitecturală și geometrică elegantă care a apărut în ultimele decenii. Poate singurul aspect care unește tendințele genților de damă pentru Primăvara/Vara 2022 este sentimentul de optimism care se asociază de obicei primăverii: culori strălucitoare, forme unice și texturi de sezon.

În acest sezon vine un nou val de poșete tip „găleată” spectaculoase, ideale pentru a transporta mai multe articole, în timp ce modelele mai mici, tip clutch, sunt potrivite pentru trio-ul principal: chei, portofel și telefon.

Începeți achizițiile de poșete pentru primăvară și vară cu o plimbare prin cele mai importante tendințe:

POȘETE TIP GĂLEATĂ

Gențile tip găleată (bucket bags) apar în valuri în ciclul tendințelor de modă. Pentru sezonul următor primăvară/vară, se pare că designerii pledează pentru versiuni mai mici și mai structurate ale acestei siluete clasice. Sunt din piele netedă, cu finisaj lucios, și sunt împânzite cu elemente decorative. Această poșetă fermecătoare și-a făcut loc pe mai multe podiumuri, de la colecția Michael Kors din New York până la Chanel și Louis Vuitton din Paris.

POȘETE CU LANȚURI VOLUMINOASE

Lanțurile și gențile merg adesea mână în mână, dar atunci când designerii dublează și lasă metalul să ghideze modelul, acest lucru poate duce la rezultate superbe, chiar extraordinare. Luați, de exemplu, poșetele Balmain cu lanțuri aurii masive, care se simt ca acasă într-o garderobă plină de strălucire, inspirată din anii 80. Sau la Alexander McQueen și Stella McCartney, unde lanțurile groase de argint conferă genților un aspect penetrant.

POȘETE ÎN CULORI APRINSE

Vă puteți aștepta întotdeauna la culori și imprimeuri intense în primăvară, dar pentru 2022 starea de spirit este și mai strălucitoare. O paletă în culorile curcubeului preia podiumurile, unele dintre nuanțe sunt saturate și energice, altele neon. După lunile mai întunecate de iarnă, aceste tonuri îndrăznețe ne vor oferi ca o gură de aer proaspăt.

POȘETE SUPRADIMENSIONATE

Poate că oversize este cea mai potrivită mărime. De la Chanel la Tory Burch, designerii încă atrag atenția asupra poșetelor mari, realizate din țesături durabile, cum ar fi bumbacul, docul și inul. Ele adaugă o calitate suplimentară perfectă stilului general. Și cea mai bună parte este că în ele încap toate lucrurile Dvs. preferate.

POȘETE PENTRU PETRECERE

Ați auzit acest lucru foarte des în ultimele luni – lumea este gata de petrecere! De la strălucitoare la metalice, poșetele de petrecere distractive și sclipitoare sunt acolo unde le este locul – la apogeul modei. Designerii au îmbrățișat decorațiunile vesele precum pene, perle, paiete și panglici. Toate acestea vor merge bine cu o rochie de petrecere și un pahar de cocktail.

Primăvara este la doi pași. Întâmpinați-o cu o poșetă nouă și elegantă de pe remixshop.com sau, de ce nu, cu mai multe! Prețurile vă vor surprinde mai mult decât plăcut și vă vor stârni imaginația.