Cele mai indragite specialitati ale Europei sunt acum la Lidl

Savurează cele mai bune preparate europene de la Lidl în perioada 6.06-12.06. Astfel, te vei putea bucura de produsele din gama Duc De Coeur, care o să te surprindă cu rafinamentul culinar specific Franței. În plus, deliciile franțuzești și românești îți vor deschide apetitul pentru campionatul din vară.

Începe în Franța călătoria în lumea rafinamentului culinar european și lasă-te fascinat de brânzeturile pentru care francezii sunt renumiți. Încearcă brânza semidură din lapte de vacă (14.99 lei), brânză de capră pane, semipreparată (11.99 lei) sau o specialitate de brânză franțuzească (11.99 lei). Poți opta și pentru brânza proaspătă din lapte de capră (9.99 lei), ușoară și cremoasă, care oferă promisiunea unei mese deosebite. O poți servi rece, în salată, sau la cuptor, gratinată pe pâine cu miere de albine.

Din 6 iunie, bucură-te de un pahar de vin alb Alsace Pinot Gris (29.99 lei/0.75L) sau Alsace Gewurztraminer (29.99/0.75L). Alege vinul spumant rosé brut Crémant d’Alsace (29.99 lei/0.75L), pe care îl poți servi alături de pișcoturile Duc De Coeur (12.99 lei).

Continuă-ți călătoria în bucătăria europeană și încearcă chifteluțe din carne de porc și vită (21.99 lei), din gama Sodergarden cu specific suedez sau bucură-te de un deliciu englezesc cu mixul de pește pane cu cartofi prăjiți (19.99 lei) din gama Hatherwood. Alături, servește una dintre cele 6 beri din selecția belgiană exclusivă (29.99 lei/set) și descoperă un gust aparte în fiecare sticlă de bere nepasteurizată.

Creează un platou de preparate mediteraneene, cu măsline verzi cu pastă de anșoa (4.99 lei) Eridanous și cu mozzarella de bivoliță DOP (4.99 lei) din gama Italiamo. La acestea poți adăuga șunca Serrano, feliată și maturată 16 luni (7.99 lei), Sol y Mar. Celebrează Europa împreună cu Lidl și încearcă, din 9 mai, cârnații albi bavarezi cu muștar dulce inclus (9.99 lei) din gama Alpengut, sărmăluțele grecești cu orez în foi de viță (6.99 lei) sau brânza englezească Cheddar (11.99 lei), maturată 9 luni.

Deschide-ți apetitul pentru campionatul din această vară

Dacă ești suporterul gustului bun, atunci trebuie să încerci un croissant franțuzesc preparat chiar de tine din aluatul din gama Duc de Coeur (5.99 lei/6 buc.), alături de laptele de capră (5.99 lei/0.9L) din Cămara Noastră. Fii și tu campionul deliciilor și servește o tartă în stil franțuzesc (7.99 lei) și pasează Macarons (15.99 lei) către toți musafirii. Savurați acest desert fin alături de un ceai aromat din flori de tei (3.99 lei) sau din flori de soc (3.99 lei).

Invită un prieten nou la masa ta

Știm că nu este ușor să accepți un nou membru în grupul tău, dar unele prietenii sunt făcute să se întâmple și, mai ales, să dureze. Vara aceasta, Argus te invită să faci cunoștință cu Colegu’, nou venitul care trebuie să dovedească faptul că-și merită locul în grup, prin acele teste de acceptare nescrise. Spune-i bun venit cu o bere blondă strong (1.29 lei/0,5L, de la 1.65 lei) sau cu o bere fără alcool (1.19 lei/0,5L).

Intră pe surprize.lidl.ro și povestește-ne un test prin care l-ați trecut, tu și prietenii tăi, pe ultimul venit în grup. Astfel, poți câștiga unul dintre cele 100 de vouchere de 10 lei de cumpărături la Lidl!

Din 6 iunie, celebrează Europa cu Lidl și bucură-te de cele mai îndrăgite specialități alături de prietenii tăi, noi și vechi!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
www.lidl.ro
Facebook Lidl Romania
Twitter Lidl Romania
Instagram @LidlRomania