Clarfon iti ofera 50% reducere la rame pentru ochelari

Pacienţii care suferă de afecțiuni oculare au la îndemână un consult de specialitate şi consiliere în cadrul cabinetelor de optică Clarfon pentru o testare gratuită a vederii şi alegerea lentilelor şi a ramelor necesare, potrivite fiecărei nevoi.

Vrei ca ochii tăi să beneficieze de confort sporit? Şi să ai o capacitate vizuală maximă?

Prezbiopia este cunoscută ca fiind o eroare de refracție, alături de miopie, astigmatism și hipermetropie.

Acest tip de afecțiune oculară diminuează capacitatea ochiului de a vedea la distanțe mici. În general, prezbiopia apare în momentul în care cristalinul își pierde flexibilitatea, acest proces aparand dupa varsta de 40 de ani si creste progresiv, odata cu inaintarea in varsta.

Cum ştii dacă ai nevoie de un consult de specialitate? Vino la Clarfon şi verifică-ţi acuitatea vizuală.

Simptomele prezbiopiei pot include:

– Vedere în ceață, mai ales când este vorba de obiecte care sunt aproape;
– Vedere slabă în condiții de lumină redusă sau când sunteți obosit;
– Este nevoie să țineți obiectele la distanță, ca să le vedeți clar;
– Dureri de cap;
– Presiune oculară;

Prezbiopia are o cauză naturală, anume înaintarea în vârstă, iar pe măsură ce timpul trece, duritatea cristalinului se amplifică, motiv pentru care mușchii din jurul său devin din ce în ce mai slabi. Acesta este un motiv real pentru care cristalinul nu mai poate focaliza atât de ușor la toate distanțele, cum reușea cu ani în urmă.

Cum se poate identifica această afecțiune oculară?

În general, pentru prezbiopie, corectarea constă în purtarea unei perechi de ochelari de vedere pentru zona de aproape, oferind o vedere mai clară. Lentilele au de regulă o formă convexă, fiind mai groase în centru și mai subțiri pe margine, dar grosimea, curbura și greutatea lentilelor depind de gravitatea afecțiunii.

Desigur, există și varianta lentilelor de contact, acestea funcţionează la fel ca ochelarii, doar că sunt mai ușoare și practic invizibile. Se regăsesc în diferite forme – unele se poartă doar într-o singură zi, în timp ce altele pot fi curățate și refolosite. Opticienii Clarfon îţi vor recomanda cele mai potrivite rame pentru ochelari, conform nevoilor, fizionomiei şi a personalităţii tale.

Dacă alegi să vii în cabinetele de optică Clarfon, benficiezi de testarea gratuită a vederii și ai 50% reducere la achiziționarea unei rame de ochelari.

Dacă până acum nu ai mers la optică, acum este momentul să ai parte de o consultanţă şi consiliere gratuite. Te asteptăm să îţi faci o programare în cabinetele Clarfon şi să te bucuri de o vedere optimă!