Coafuri creative powered by Multiplay Collection

Coafurile creative nu se poartă doar în momente speciale.

Ele îți pot îmbunătăți starea de spirit sau pot vorbi în locul tău atunci când te afli într-o stare de spirit mai specială.

Te simți nostalgică pentru că în acest an nu vei mai avea parte de aceleași petreceri fastuoase de sărbători? Te învățam un truc, chiar dacă vei petrece Crăciunul și Revelionul, acasă, în familie, pune-ți cea mai bună rochie și stilizează-ți părul ca și când te-ai afla în lumina reflectoarelor, pe covorul roșu. De ce? Ca să vezi că ai toate motivele să te bucuri de viață și de cei dragi ție, chiar și de acasă.

Dacă e prea tărziu să iți faci programare la salon, iți recomandăm 4 produse inteligente pentru un styling eclectic și creativ, care te vor ajuta să obții lookul dorit în doar câteva minute.
    
Produsele MULTIPLAY de la Londa Professional sunt definite de celebrul Less is more!
    
Mai puțin timp petrecut în salon dar și acasă în rutina zilnică a părului, mai puține produse și în același timp toate multifuncționale. Colecția MULTYPLAY te ajută să economiseșți timp, bani și spațiu. Iată 4 formule concepute exclusiv pentru a garanta rezultate creative și extraordinare, surprinzător de ușor de realizat. Cu ajutorul lor poți realiza orice coafură relaxată, fară a avea nevoie de îndemânarea unui profesionist:
    
MICRO MOUSSE este O SPUMĂ CU PARTICULE MICRO ce creează un efect de look nearanjat și dezordonat, dar ideală pentru a adăuga volum, fixare mobilă și pentru fixarea buclelor. Pantenolul îmbunătățește elasticitatea părului, îl hidratează și îi oferă flexibilitate.
    
CONDITIONING STYLER este UN STYLER HIDRATANT ce oferă protecție, ușurează aranjarea părului și îi redă strălucirea. Conține uleiuri naturale, ce hidratează firul de păr dar și proteine din grâu, care întăresc firul de la rădăcină, făcându-l mai ușor de coafat.
    
SEA–SALT SPRAY este un SPRAY CU SARE DE MARE pentru o texturare cu micro cristale și protecție UV.

HAIR&BODY SPRAY, SPRAY PENTRU CORP ȘI PĂR cu filtru UV complex (SPF 15). Conține ulei de argan și vitamina E – acest produs absoarbe razele UVA și UVB ale soarelui, protejând pielea și are efect împotriva decolorării parului. Conține vitamina E, recunoscută pentru efectul său anti-oxidant și ulei de argan, pentru hidratare și netezire.

Cum poți avea bucle 3D fară efort
Pentru a obține acest look, specialiștii  Londa Professional iți recomandă să aplici pe părul umed, de la rădăcină până la vârfuri, SEA–SALT SPRAY. Folosește bigudiuri mici pentru definirea buclelor și lasă părul să se usuce natural. După ce scoți bigudiurile, aplică Londa Professional MICRO MOUSSE pentru mai multă textură și definire.

Onduleuri naturale, fară fire electrizate
Se știe că pentru a ține în frâu un păr ondulat și neascultător ai nevoie de ajutoare profesionale. Conditioning Styler este unul dintre ele. Acesta se aplică pe părul umed, apoi se usucă delicat cu difuzorul. Rezultatul este un păr hidratat, stilizat natural, cu onduleuri romantice. Unde mai pui că mirosul este divin?! Acest produs se aplică pe lungimi și vârfuri și este foarte versatil. Se poate folosi pe orice tip de styling deoarece te ajută să modelezi ușor părul, oferă hidratare și textură. Rezultatul vă fi întotdeauna unul impecabil, cu un păr neted, strălucitor, tocmai de aceea în cazul unor împletituri iți va fi întotdeauna de mare ajutor.

Să vină sărbătorile!

Coafuri creative powered by Multiplay Collection