Colectia de Toamna-Iarna 2015-2016 Marks & Spencer

Sezonul acesta, Marks & Spencer acordă o atenție deosebită încrederii feminine subtile, redată în ținutele noii colecții de toamnă-iarna 2015. Siluetele simple și construcțiile moderne aduc în prim plan texturi rafinate, combinate cu elemente complexe de design care adaugă un lux aparte colecției.

Simplitatea stilului, descrisă prin compoziții elegante și linii estetice fine, este combinată cu  printuri eclectice, materiale bogate și o paletă feminină de culori, care prin contrast și îmbinare creează o interpretare modernă a sezonului, susținută de un aer de extravaganță.

Texturile sunt explorate în variate nuanțe cromatice, de la culori neutre de pământ, maro prăfuit, la nuanțe mai îndrăznețe în tonuri vii de violet, portocaliu, tente metalice, care aduc o latură jucăușă eleganței și însuflețesc vizual sezonul rece.

Nota generală transmisă de noua colecție toamnă-iarnă 2015 este cea a rafinamentului prin simplitate care se reflectă în dorințele femeii moderne, punând în același timp accentul pe conceptul Marks & Spencer pentru un design modern, inovație și calitate excepțională.

Prin noua colecție pentru femei, Marks & Spencer urmărește cinci povești pline de eleganță, redate de tendințele acestui sezon: Modern Muse, Softly Structured, Elegant Bohemia și Noir.

Concepte Toamnă-Iarnă 2015 Marks & Spencer
 
MODERN MUSE
Conceptul reprezintă o explorare a esteticii retro într-o reinterpretare modernă , în care croiala și imprimeurile jucăușe în tonuri vii construiesc ținute vibrante, pline de inspirație.

SOFTLY STRUCTURED
Liniile fluide și croiala relaxată se întâlnesc într-o abordare sofisticată a texturilor de calitate, în timp ce culorile puternice în nuanțe de violet și maro, combinate cu tonuri pastelate creează ținute pline de rafinament.

ELEGANT BOHEMIA
Pantalonii evazați și franjurile sunt piesele cheie ale trendului boho-chic din acest sezon. Culorile neutre, în nuanțe calde, oferă un look perfect femeilor cu spirit boem și pline de încredere, iar imprimeurile poetice se întrepătrund cu luxul și rafinamentul texturilor.

NOIR
Catifeaua sofisticată, inserțiile fine de dantelă și texturile metalice stabilesc direcția trendului Noir. Liniile rafinate și croiala simplă și elegantă construiesc ținute stylish care vor ieși în evidență.

ENTWINED
Ținutele învăluite în finețe și lux, combinate cu tricotaje fine și elegante stabilesc trendul Entwined. Texturile catifelate și liniile simple se întâlnesc într-o explorare tactilă a eleganței.

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer selectate din România.