ECCO: Rose Champagne Trend

Tendințele în materie de vin și Champagne sunt la fel de schimbătoare ca cele din modă. Cum vinul rose a crescut în popularitate în ultimii ani, noul trend în materie de șampanie este Rose Champagne.

Această nuanță caldă de Rose Champagne combină nuanțele de blush ale sezonului anterior primăvară/vară 2015 cu culoarea Dusty Rose a sezonului toamnă/iarnă 2015/2016, creând astfel un ton de pastel puțin mai saturat.

Rose Champagne adaugă un finisaj rafinat încălțămintei și genților pentru femei, dându-le astfel o notă de lux. Culoarea șampaniei exprimă factorul bling al noului sezon, ce oferă încălțămintei strălucirea necesară pentru ținutele spumoase de seară.

În acest sezon, în special încălțămintea sport este actualizată cu o tentă futuristică, care încorporează o nuanță metalică subtilă, ca o umbră oglindită, care strălucește în întuneric. Aceiași strălucire glamourous o găsim și la rucsacurile sezonului primăvară/vară 2016.

Nuanțele metalizate de șampanie prezente în colecțiile contemporane de accesorii pot varia de la culoarea rece a argintului la cea caldă a aurului.
 
Colecția ECCO a sezonului primăvară/vară 2016 ne propune un cocktail de accesorii în culorile de bază ale șampaniei.

Gențile strălucitoare sunt cele mai bune prietene ale unei doamne pentru acele evenimente de covor roșu.

Această versiune reinterpretată a pantofilor și sandalelor în nuanțe metalice, elegante și discrete, dau un aer de rafinament oricărei ținute.