Colectia "Let s work & play!" by Dudu Cumpat: afla noile tendinte in materie de par si styling

Adultii sunt niște copii mai mari, care au uitat sa se joace și sa se bucure din toata inima.

Așadar, hai sa nu uitam sa ne jucam. ”Let s work & play!”, dupa cum ne indeamna Dudu Cumpat, stilistul Londa Professional in cadrul micro colectiei sale de look-uri urbane.

Colectia ”Let s work & play!”: trenduri și culori inspirationale
Stilistul a realizat o panoplie de look-uri care ne ajuta sa ne pastram vesel și senin copilul din noi. Sa il onoram, sa il pretuim și sa il indemnam la joaca. Femeile moderne au nevoie de energie și de voioșie, de putere și de imaginatie care sa le ajute sa cuprinda in imaginea lor toate mesajele, trendurile și informatiile care le asalteaza.

”Micro-trendurile din Social Media, dar și stilurile din cotidianul actual  pe care il vedem zi de zi pe strada au fost principalel sursele de inspiratie pentru colectia Let’s Work & Play. Azi, femeile sunt surprinzatoare. Ele reușesc sa simplifice și sa transforme tendintele complicate in notiuni simple, lejere. Atat la nivel de look și coafura, cat și la nivelul tinutelor”, marturisește creatorul colectiei ” Let s work & play”

Culorile care au dat tonul micro-colectiei stilistului Londa Professional fac parte din sfera nuantelor de blond: nuante de blond cenușiu, blond platinat, blond inchis, blond bej, dar și altele. Singurele diferente?  2 sau 3 tonuri, dar raman in aceeași paleta cromatica. Deoarece parul vine sa completeze și sa desavarșeasca look-ul total. Totul este lin și curgator. Coafurile, precum și styling-ul acestora, sunt lejere, comode, simple, dar in același timp de efect.

Elementul vestimentar care se regasește in intreaga colectie este salopeta – o tinuta simpla care pune cat mai bine in evidenta parul. Aparuta initial ca și uniforma de munca, salopeta a devenit ulterior un obiect vestimentar versatil. Daca ii adaugi cateva accesorii glamour și un par impecabil, look-ul poate deveni cu ușurinta unul de seara.