Cristian Porcari lanseaza videoclipul noului single O Straina!

Dupa succesul inregistrat cu piesele „Prea Fire” ( peste 1M vizualizari), „Bolnavi de Amintiri”(peste 3M vizualizari) si „Danseaza cu mine” (peste 1M vizualizari), Cristian Porcari unul dintre cei mai in voga artisti fresh din noul val de cantareti urban pop, fost semifinalist X FACTOR, revine cu un nou single / videoclip in colaborare cu artistul de muzica hip hop Elegvnce.

Melodia „O Străină” este o piesa de dragoste care tratează în versuri subiectul neaprecierii iubirii intr-o relatie, respectiv raceala si distantarea care survin in urma despartirii, ea devenind pentru el o persoana cu care nu mai are foarte multe lucruri in comun, o straina.

Nascut in Chisinau, Republica Moldova, cunoscut pentru piesele „Ciocana” si „Nimeni nu ț-o spus”, Elegvnce, pe numele sau real Andrei Domenco, este un artist care vine din zona underground a muzicii hip hop, de profesie avocat, care reuseste sa combine intr-un mod organic cariera cu viata de artist.

Versurile și compoziția muzicală au fost lucrate in echipa, fiind semnate de Cristian Porcari alaturi de Elegvnce si Shifro. Shifro, pe numele sau real Cojocari Stanislav (Stas), un  producator talentat din Republica Moldova care a mai colaborat pana in prezent cu artisti importanti precum The Motans, printre cele mai importante piese, numarandu-se:  Versus, August si Ctrl Alt Delete.

„Andrei mi-a propus sa facem o colaborare si sa ne vedem la o cafea chiar a doua zi, unde sa vorbim mai multe. In urma intalnirii pe care am avut-o cu Andrei si Stas am simtit ca suntem pe acelasi vibe si ne potrivim dpdv artistic. Dupa ce m-am consultat cu echipa mea de la The One Records in legatura cu aceasta propunerea de colaborare, am intrat in studio cu baietii si iaca asa s-a primit piesa „O Straina”, intr-o versiune aproape integrala, dupa care Dael Damsa de la The One Records a dat un touch final Mix / Master al piesei. Pe langa aceasta prima colaborare pe care o am deja cu baietii, vor urma si altele.”, povesteste Cristian Porcari.

Povestea videoclipului vine in completarea subiectului piesei, aducand un plus de dramatism si erotism, cu o actiune parca inspirata din serialul True Detective. Ideea videoclipului poartă semnătura echipei talentate de la Pride King House, coordonate de Shifro.

Aceasta piesa fresh, radio friendly, pop cu influente trap, intitulata „O Straina” este cel mai recent proiect muzical propus de cei de la  The One Records. Cum vi se pare?