Cum sa ai grija de pielea ta in timpul toamnei: noua ta rutina

Culoarea frunzelor și temperaturile în scădere arată sosirea iminentă a toamnei. Iar aceste schimbări vin la pachet și cu o nouă rutină de îngrijire a pielii, care să fie potrivită nevoilor tale în această perioadă a anului.

Gama Bright Boost accelerează regenerarea naturală a pielii, având SPF 30.

Odată cu sosirea toamnei, schimbările meteorologice pot avea un impact semnificativ asupra pielii și corpului nostru. În acest sezon, pielea suferă o scădere a nivelului de hidratare din cauza nevoii sale de a se adapta la noile temperaturi, făcând-o să-și piardă strălucirea.

Umiditatea și temperaturile mai scăzute, vântul rece pot provoca uscăciune, lipsă de strălucire și chiar alte probleme ale pielii. Acest lucru se datorează faptului că pielea tinde să-și piardă hidratarea într-un ritm mai rapid din cauza factorilor de mediu. Nu numai asta, dar revenirea la rutina, stresul și activitățile care au fost puse deoparte pe timpul verii pot influența, de asemenea, sănătatea pielii, lăsând-o, în multe cazuri, îmbătrânită și fără strălucire.

Cu toate acestea, avem aliați puternici pentru a restabili vitalitatea și strălucirea pielii! O dietă bogată în substanțe nutritive pentru îngrijirea pielii din interior, precum și o bună hidratare sunt două dintre sfaturile de luat în considerare pentru a obține o piele radioasă și sănătoasă. Dar, în aceste cazuri, cel mai important lucru este să alegeți ingredientele și produsele potrivite pentru îngrijirea pielii. De aceea, este esențial să adoptați rutina potrivită de îngrijire a pielii. În acest scop, Neutrogena® are în portofoliu gama de produse Bright Boost, special formulate pentru a reda strălucirea pielii.

Studiile au arătat că după doar o săptămână de aplicare a rutinei Bright Boost de îngrijire, pielea devine mai luminoasă. În plus, gama de produse conține neoglucozamină, care activează regenerarea naturală a celulelor pentru a preveni îmbătrânirea pielii; acid mandelic, un exfoliant ușor pentru reînnoirea suprafeței pielii, care îmbunătățește aspectul tenului și reduce dimensiunea porilor; PHA, care crește hidratarea pielii și ajută la prevenirea semnelor îmbătrânirii; și vitaminele C și E, care protejează pielea de influențele externe ale mediului, pentru a combate petele.

Așa că, dacă îți dorești o piele radiantă și sănătoasă și toamna, iată rutina perfectă: SEZON NOU, RUTINĂ NOUĂ PENTRU HIDRATARE ȘI LUMINOZITATE:

Rutina de îngirijire începe cu crema exfoliantă. Datorită acțiunii sale duble de curățare, această cremă elimină impuritățile din pielea ternă pentru un ten mai luminos și mai neted și este esențială pentru activarea procesului natural de regenerare a pielii, prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață și estomparea porilor.

SFAT – Aplicați de până la 3 ori pe săptămână pe fața umedă, apoi clătiți.

Apoi, se trece la serul iluminator, care conține cea mai mare concentrație de neoglucozamină din întreaga gamă. Acest produs este conceput pentru a reduce roșeața, pigmentarea și lipsa strălucirii. În plus, activează procesul natural de regenerare a pielii pentru a preveni îmbătrânirea acesteia, oferind o strălucire mai mare și o nuanță mai uniformă.

Apoi treceți la hidratare. Dacă rutina se face dimineața, următorul pas este aplicarea gelului-cremă: acționează asupra reînnoirii naturale a celulelor de la suprafața pielii, ajutând la prevenirea îmbătrânirii acesteia.

Dar, în cazul în care vorbim despre o rutină de seară, vom opta pentru crema de noapte. Aceasta hidratează, stimulează reînnoirea naturală a celulelor de la suprafața pielii, reduce producția de melanină pentru a îmbunătăți tonusul și ajută la menținerea producției naturale de colagen. De asemenea, completează procesul natural de regenerare a pielii în timpul somnului și ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii.

În cele din urmă, nu uitați de protecția solară. Gelul facial hidratant cu spectru larg UVA/UVB și SPF 30 protejează pielea. De asemenea, activează procesul natural de reînnoire a pielii pentru a preveni îmbătrânirea acesteia, pentru un ten mai luminos și mai sănătos.

*Prețul poate varia în funcție de distribuitor

NEUTROGENA® continuă să lanseze pe piață soluții inovatoare pentru consumatori, la nivel global. Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale, fără compromisuri.

@neutrogena_ro

www.neutrogena.ro

#NeutrogenaKnowsMeWell