De la prima intalnire la apeluri non-stop: studiul HONOR privind cresterea timpului petrecut pe telefon in noile relatii

62% dintre persoane au fost de acord că petreceau mai mult timp pe telefon cu partenerul lor la începutul relației decât în prezent.

Îndrăgostiții aflați într-o nouă relație petrec în medie 41 de minute la telefon în timpul perioadei “lunii de miere” – care înregistrează o scădere bruscă la 19 minute în decurs de doi ani.

Mulți dintre noi suntem vinovați de faptul că, după primele întâlniri cu un nou partener, verificăm constant telefonul pentru a vedea mesajele de răspuns din partea acestuia, însă studiul efectuat de brandul global de tehnologie HONOR indică faptul că acest freamăt inițial dispare după aproximativ 2 ani de relație.

Înainte de Ziua Îndrăgostiților din acest an, studiul realizat pe un eșantion de 5000 de adulți cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani arată modul în care cuplurile rămân conectate în timpul unei relații moderne. Cercetarea a evidențiat faptul că majoritatea celor care se află într-o nouă relație petrec în medie 41 de minute la telefon în timpul perioadei “lunii de miere” – care se reduce la doar 19 minute în doi ani, pe măsură ce relația progresează.

Studiul realizat de OnePoll indică, de asemenea, faptul că, la începutul relației, oamenii s-au simțit iubiți și apreciați atunci când partenerul le-a trimis mai multe mesaje unul după altul, înainte ca aceștia să fi răspuns. Importanța menținerii legăturii în primele luni a fost subliniată și de faptul că o treime dintre respondenți au recunoscut că verificau costant telefonul în primele etape ale unei relații.

Plăcerea de a trimite mesaje și de a vorbi și nevoia de a se asigura că noul partener era interesat au fost principalele motive pentru care oamenii au simțit să-și verifice constant telefonul. Pentru jumătate dintre respondenți acest lucru a oferit și confortul de a ști că relația lor se îndreptă în direcția bună.

HONOR a comandat studiul odată cu lansarea noului HONOR Magic5 Lite – cel mai subțire și mai ușor smartphone, cu o autonomie de 2 zile a bateriei, astfel că nu mai există nicio scuză pentru lipsa de răspuns.

HONOR Magic5 Lite este cel mai nou model Lite din seria HONOR Magic. Magic5 Lite oferă imagini incredibile și performanțe complete, cu un ecran OLED curbat cu o rata de refresh de 120 Hz, o baterie durabilă de mare capacitate și platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon® 695 5G, toate concepute pentru a încăpea cu ușurință în buzunar. Are o grosime de doar 7.9 mm și o greutate de 175 g.

HONOR Magic5 Lite este disponibil în următoarele culori: Titanium Silver, Emerald Green și Midnight Black și poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț accesibil, începând cu 1,799 lei.

Despre HONOR
HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor înșiși.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați HONOR online la www.hihonor.com/ro

 

De la prima intalnire la apeluri non-stop: studiul HONOR privind cresterea timpului petrecut pe telefon in noile relatii