District23 - cel mai mare festival de muzica din vestul Romaniei. Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Camo & Krooked printre primii artisti confirmati

In anul in care Timisoara a devenit Capitala Europeana a Culturii, trei festivaluri (Flight Festival, VEST FEST si Magnetic Festival) se reunesc pentru a marca o premiera pentru Romania: crearea unui „oras” in afara Timisoarei, pe aerodromul Cioca, pentru un weekend plin de muzica de toate genurile, tehnologie si actiuni sustenabile prin cartierele oferite de fiecare dintre cele 3 evenimente.

Flight Festival District: EDUTAINMENT – singurul festival de edutainment din Estul Europei, o calatorie culturala si o sursa de inspiratie sub forma unui amestec surprinzator de muzica, arta si tehnologie, un loc al distractiei, dar si al relaxarii active de care copiii si adultii au atata nevoie.

VEST FEST District: SUSTAINABILITY – cu dorinta de a folosi doar energie verde in urmatorii ani de existenta, Vest Fest isi va amenaja cartierul din District23 folosind doar materiale prietenoase cu mediul. Campaniile de reciclare si actiunile de constientizare a ceea ce inseamna amprenta de carbon a unui eveniment sunt, de asemenea, parte din focusul organizatorilor, care ii incurajeaza si pe participanti sa fie la fel de constienti de mediul inconjurator si de schimbarile climatice la nivel mondial.

Magnetic District: MOTION – Magnetic Festival este un proiect reprezentativ stilului muzical de Drum and Bass si realizat de tineri pentru tineri. Workshop-urile culturale, activitatile care stimuleaza miscarea si dansul si multe alte suprize mobile sunt parte din ceea ce au pregatit organizatorii acestui district.

District23 va avea nu mai putin de trei scene principale si inca cel putin trei scene secundare. Vor fi prezenti, in total, peste 30 de artisti si trupe de muzica, primii confirmatii find: Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Tom Odell, Subcarpati, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes si un invitat surpriza.

Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plaja urbana, ateliere si workshop-uri, jungla urbana, zone de relaxare, zone de activitati sportive), District23 devine, in anul in care Timisoara este Capitala Europeana a Culturii, cel mai mare festival din vestul Romaniei.

Abonamentele sunt disponibile aici si fiecare abonament cumparat asigura accesul la toate cele trei festivaluri.