De Ziua Internationala Star Wars, Mega Mall ii invita pe bucuresteni sa isi cunoasca eroii preferati

Iubitorii seriei regizate de George Lucas sunt invitați de Mega Mall să sărbătorească, alături de eroii lor preferați, Ziua Internațională Star Wars, eveniment ce are loc la nivel global, în fiecare an, pe data de 4 mai.

Ziua de 4 mai a fost aleasă, în 2011, de către fanii săbiilor laser pentru a sărbători, la nivel mondial, fenomenul cinematografic Star Wars. Alegerea datei (May the 4th – 4 mai) are la bază un simplu joc de cuvinte care pornește de la clasicul slogan „May the Force be with you” („Forţa să fie cu tine”). În București, sărbătoarea Star Wars va dura 3 zile, între 4 și 6 mai, timp în care fanii sunt așteptați în Mega Mall să admire costumele personajelor galactice, să participe la o misiune sub bagheta Forțelor Imperiului și să exploreze universul Star Wars creat din piese LEGO.

Cel mai așteptat moment va avea loc pe data de 5 mai, între orele 14:00 – 18:00, când admiratori de toate vârstele se vor putea întâlni cu Legiunea 501, cea mai mare organizație de fani Star Wars, celebră pentru calitatea costumațiilor-replică, toate create de membri. În cadrul standului 501st Legion, vizitatorii se vor putea fotografia alături de personajele preferate și vor vedea recuzita din dotarea 501st Legion – Romanian Outpost, într-o atmosferă desprinsă din film, ce va fi completată de coloana sonoră a celebrei serii SF.  

Mai mult, vizitatorii vor avea ocazia de a participa la vânătoarea a 30 de droizi de tip BB, care au dispărut din depozitele secrete ale Imperiului Galactic. Misiunea, desfășurată sub numele de „Star Wars Day – May the 4th împreună”, va fi condusă de însuși Darth Vader, iar cei care reușesc să captureze droizi, alături de forțele Imperiului, se vor putea înscrie într-o tombolă specială, în cadrul căreia 10 persoane vor câștiga premii inedite.

Iar pentru ca spectacolul vizual din cadrul Mega Mall să fie desăvârșit, în perioada 4-6 mai, centrul comercial și Asociația Brickenburg organizează o expoziție LEGO cu tema Cosmos Star Wars, formată din numeroase exponate unice, expuse anterior la expoziții internaționale de profil. Pentru cei mici, organizatorii au pregătit și un spațiu special amenajat, dedicat activităților creative, unde numeroase surprize le vor provoca imaginația.

Toate acțiunile vor avea loc la nivelul 2 al centrului comercial, în zona Foodcourt.

Cu ocazia aniversării a 41 de ani de la lansarea Star Wars, Mega Mall și LEGO au pregătit și o serie de reduceri unice pentru fanii seriei. Astfel, pe data de 4 mai, vizitatorii mallului vor putea achiziționa orice produs LEGO cu un discount de 20%, în timp ce, în perioada 16 aprilie – 14 mai, pentru orice produs Star Wars în valoare de minimum 69,99 lei achiziționat, cumpărătorii vor primi automat un „cadou galactic”.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro și Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. De la începutul anului 2018, portofoliul mallului bucureștean s-a îmbunătățit cu Bebe Supermarket, Under Armour, Sbarro, Secom, Sizzer, Hummel. Mega Mall marchează și o serie de premiere pe piața din România, aici fiind  inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz.