Despre biodiversitate si pierderea sa progresiva, la Celula de arta, pana pe 30 noiembrie

In galeria neconventionala Celula de arta, intre 17 si 30 noiembrie se va putea vedea expozitia de pictura The one who got away a artistului tatuator Alex Petcu, un proiect personal separat de activitatea lui de 15 ani, in care natura ii este inspiratie si refugiu.

Vernisajul va avea loc pe 17 noiembrie la ora 19:00 iar expozitia se poate vedea la orice ora in spatiul de pe Bd. Carol, nr. 53.

In pictura, provocarea lui Alex este sa se bucure de observatie si sa construiasca o serie de lucrari in care sa se lase absorbit de procesul creativ si de bucuria experimentarii unui nou mediu – uleiul.

„Prin lucrarile mele vreau sa inspir privitorii sa caute frumosul in locuri neasteptate si sa constientizeze pierderea constanta a biodiversitatii in urma ritmului cotidian nebun al vietii. Live and let live.”

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/4725564047504873.

Celula de arta este reprezentata de un spatiu cu deschidere stradala, ce isi propune sa permita lucrarilor sa evadeze din spatiul clasic al galeriei pentru a interactiona cu un public nou, care nu obisnuieste sa participe la vernisaje si astfel, pentru ca nu mai exista o bariera fizica si temporala intre obiectul de arta si privitor, se creaza un dialog liber, direct si nonconformist.

Galeria vine in sprijinul creaţiei contemporane in ariile tematice ale artelor vizuale si incurajeaza dezvoltarea de noi forme de expresie artistica accesibila la orice ora pentru publicul stradal. Cu o prezenta de ~ 4 ani (2017 – 2021) pe scena artei din Bucuresti, Celula de arta a sustinut ~70 evenimente (expozitii, performance-uri, live-uri) si a influentat modul de perceptie in ceea ce priveste expunerea obiectelor sau actelor artistice in fata publicului.

Noutatile din Celula de arta se pot vedea pe Facebook si pe Instagram.

Partener strategic: Casa Carol (Carol 53)

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, AGERPRES, Spotmedia, Iqads, Zile si Nopti, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, PRwave, Bookblog, 4arte, Iqool, Munteanu, SMARK.