Diana Sucu va invita sa descoperiti tendintele in decoratiunile de Craciun 2017-2018

Cu mai puțin de o lună înainte de Crăciun, magazinul Ethan Allen, din Băneasa Shopping City, deținut de Diana Șucu, este în haine de sărbătoare.

Doi brazi elegant împodobiți și numeroase decorațiuni cu design exclusivist animă atmosfera sofisticată a showroom-ului.

În acest an, Diana Șucu și designerii Ethan Allen vin în întâmpinarea clienților cu idei feerice pentru un Crăciun de poveste. Pentru a ușura sarcina cumpărătorilor, produsele, marca Goodwill, au fost grupate în funcție de culori în 4 categorii personalizate, răspunzând gusturilor tuturor: Winter Frost, Silver, Golden Age și Classic Christmas. Auriul și argintiul sunt la mare căutare anul acesta, iar lor li se adaugă albastrul, cu aerul său misterior, plin de farmec. Bineînțeles, clasicul roșu nu poate lipsi din context, pentru cei mai tradiționaliști dintre noi. Cele 4 stiluri sunt adaptate amenajărilor elegante  și pot fi combinate în mod ingenios, pentru un decor festiv de nota 10.

 

Despre Ethan Allen
Ethan Allen este un retailer american de mobilă de lux cu afaceri de aproape 750 mil. euro (în anul fiscal 2016-2017) şi peste 300 de magazine (proprii şi francize) în SUA, Canada, Europa şi Asia. Grupul deţine şi fabrici proprii unde îşi realizează produsele şi este una dintre puţinele companii din industria mobilei integrate vertical. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.ethanallen.ro și pagina de Facebook.