Diesel colaboreaza cu Coca-Cola pentru o colectie capsula realizata din materiale reciclate

Prezentăm THE RE(COLLECTION), realizată parţial din sticle de plastic. Toamna aceasta, două branduri iconice, Coca-Cola și Diesel, și-au unit forțele pentru a crea The (Re)Collection: o colecție capsulă edgy realizată cu măiestrie, care încorporează materiale reciclate. Această colaborare are drept scop creșterea conștientizării asupra valorii reciclării prin toate piesele realizate cu țesături din PET reciclat.

Ȋn România, colecţia a fost prezentată ȋn cadrul evenimentului dedicat de la Bucureşti, ȋn Diesel store Băneasa Shopping City. Invitaţii au probat piesele colecţiei-capsulă, gama incluzând materiale reciclate precum PET reciclat provenit din sticle de plastic și bumbac reciclat, pentru a crea o interpretare fresh și modernă a esteticii pieselor casual Diesel, combinată cu amprenta iconică a Coca-Cola, pentru a face un statement.

Invitaţii s-au bucurat de gustul unic Coca-Cola, iar toate PET-urile au fost colectate la finalul zilei, urmând să fie reciclate.

Colecția capsulă contopește AND-urile Coca-Cola și DIESEL pentru a crea ceva cu adevărat special: Coca-Cola – cunoscut pentru celebrarea apropierii și incluziunii și DIESEL – cunoscut pentru provocarea audienței sale prin ironie, îndrăzneală și abilitatea de a pune ȋn dificultate conformitatea. Ambele branduri au colaborat pentru a sărbători două entități unice și produsele reprezentative pe care le creează.

Conceptul creativ al campaniei şi execuţia au fost realizate de Publicis Italia.

Pentru a afla mai multe:

#DieselxCocaCola #TheREcollection
@diesel @cocacola @cocacolaromania

Diesel si Coca-Cola Colectia - THE RE-COLLECTION

Diesel si Coca-Cola Colectia - THE RE-COLLECTION

Diesel si Coca-Cola Colectia - THE RE-COLLECTION

Diesel si Coca-Cola Colectia - THE RE-COLLECTION

Diesel si Coca-Cola Colectia - THE RE-COLLECTION

Diesel si Coca-Cola Colectia - THE RE-COLLECTION

Despre The Coca-Cola Company
Compania Coca-Cola (NYSE: KO) este o companie totală de băuturi, care oferă peste 500 de mărci în peste 200 de țări și teritorii. Pe lângă mărcile companiei Coca-Cola, portofoliul include unele dintre cele mai valoroase mărci de băuturi din lume, precum băuturile pe bază de soia AdeS, ceaiul verde Ayataka, cafeaua Costa, apele Dasani, sucurile și nectarurile Del Valle, Fanta, cafeaua Georgia, ceaiurile și cafelele Gold Peak, Honeste Tea, smoothie-urile și sucurile innocent, sucurile Minute Maid, băuturile sportive Powerade, sucurile Simply, smartwater, Sprite, vitaminwater și apa de cocos ZICO. Ne transformăm constant portofoliul, de la reducerea zahărului în băuturile noastre, până la aducerea pe piață a noilor produse inovatoare. De asemenea, lucrăm pentru a reduce impactul nostru asupra mediului prin reȋncărcarea apei și promovarea reciclării. Împreună cu partenerii noștri de îmbuteliere, avem peste 700.000 de angajaţi, contribuind la aportul de oportunități economice pentru comunitățile locale din întreaga lume. Aflați mai multe pe Coca-Cola Journey la www.coca-colacompany.com și urmăriți-ne pe Twitter, Instagram, Facebook și LinkedIn.

Brandul fairlife® este deținut de fairlife LLC, joint venture-ul nostru cu Selected Milk Producers Inc. Produsele fairlife sunt distribuite de compania noastră și de unii din partenerii noștri de îmbuteliere.

Despre DIESEL
Diesel este un brand inovativ de fashion și lifestyle care produce o gamă largă de colecții de jeans, îmbrăcăminte și accesorii. Încă de la înființarea sa în 1978, Diesel a evoluat din a fi un lider în pionieratul denimului la îmbrăcămintea casual premium, devenind o adevarată alternativă la piața de lux consacrată. În ciuda creșterii, filozofia Diesel a rămas nechimbată: un brand care militează pentru pasiune, indivitualitate și liberă exprimare.