Diesel - colectia de sarbatori - Holiday 2019

DIESEL anunță cu mândrie lansarea noutăților acestui sezon şi prezintă colecția Holiday 2019, mergând de la look-ul din Fall/Winter 2019 către ceea va urma.

Holiday 2019 își preia inspirația din sensibilităţile cyber-punk și din lumea underground a hacking-ului, aflată ȋn spatele ecranelor. Estetica alăturează detalii “glitchy”, îndrăznețe, cu siluete reliefate, rezultând un amalgam brut, dar glamourous și plin de influențe digitale, atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați.

Acest impact vestimentar cyber este captat prin aplicațiile de folie de pe jachetele din piele (unele din acestea cu imprimeu grafic și franjuri care atârnă începând din zona umerilor), sau piese cu efect prespălat. Croiala clasică a cămășilor primește o reinterpretare prin inserarea volanelor trimidensionale, adăugand impact și mișcare. Țesăturile bouclé – adesea privite drept tradiționale – sunt modernizate de o atitudine luxe-grunge cu ajutorul efectelor de destrămare și a detaliilor din denim sau lanțuri. Pielea evoluează către un teritoriu de subcultură printr-o variație de culori; anumite piese prezintă accente precum imprimeuri sau detalii metalice care reflectă modificări ale corpului sau piercinguri. Ȋn toată colecţia sunt prezente capse și decorațiuni metalice.

Preţiozitatea se remarcă ȋn colecția de îmbrăcăminte pentru femei; cinci piese speciale au fost înnobilate cu cristale Swarovski, asigurând-se că următoarele petreceri de sărbători vor fi mai strălucitoare ca niciodată.

Denimul, categoria-semnătură DIESEL, completează această strălucire nocturnă. Atât piesele pentru femei, cât și cele pentru bărbați capătă amplitutidine prin detaliile metalice sau strălucitoare. Pentru femei, atitudinea grunge este intensificată de aplicațiile cu efect de folie argintie, cristalele Swarovski, animal print și fermoarele proeminente.

Există o singură piesă aparte care se evidențiază în mod special în această linie: o pereche de blugi bărbătești care dezvăluie 55 de bucăţi de material, finisată cu 5 materiale diferite și cusută prin 5 tehnici diferite. Complexitatea și calibrul designului înfățișat exprimă măiestria în inovarea denimului specifică DIESEL; aceștia sunt cei mai aparte jeansi pentru un party.

Atletismul și construcțiile din nylon sunt punctele-cheie pe partea de accesorii din colecțiile pentru ambele sexe. Vibrațiile dinamice și întunecate ale pieselor vestimentare se oglindesc în efecte similare pe teniși – și în gama pentu femei, și în cea pentru bărbați sunt introduse noi modele din nylon. Același lucru se întâmplă și în cazul genților, unde nylonul, paietele și denimul sunt alăturate pentru un impact maxim.