DIESEL - Colectia Toamna 2019

Diesel lansează noua sa colecție de toamnă 2019, influențată de multiple elemente contrastante ce redau o imagine grafică ieșită din tipare – iar rezultatul este ultra-îndrăzneț, cu o estetică hibrid.

Sunt ȋmbinate îmbrăcămintea tipică colegiilor americane, cu cea heavy metal, cu echipamentele sportive și cu scurte momente de grunge pentru un look distinctiv și răvășitor. Ambele colecții, pentru femei și pentru bărbați, sunt dezvăluite ȋmpreună, printr-o poveste singulară a acestui sezon, dedicată tuturor celor care sunt înzestrați cu “brave hearts”.

Ca o constantă, denimul este nucleul colecției Diesel pentru toamna 2019. Sunt inserate croiuri noi, iar jeansii sunt finisați cu detalii de prespălare sau cu vopsea ȋn nuanțe de albastru deschis; look-ul final este completat cu umbre, tratamente de coating sau patinați cu abraziuni. Toamna marchează, de asemenea, o evoluție în estetica denimului DIESEL; linia JoggJeans progresează prin materialele și culorile contrastante, care includ versiuni decolorate. Se remarcă şi alte detalii: dungi laterale, variațiuni ombré sau imprimeuri camuflaj.

Logo-urile au un rol central. Acest sezon include ca punct principal două logouri celebre pentru Diesel: un logo oversized “Only The Brave” și o reintroducere a logoului original, “For Successful Living”.

Ambele variante apar pe tricouri, hanorace și pe alte piese vestimentare. Tema colegiului, impresia de Ivy-league interferează cu detaliile cu ținte metalice și imprimeurile grafice. Carourile sunt reinventate într-o manieră axată pe stilul urban şi includ finisaje inovative regăsite pe jachete și cămăși. Piesele cheie din această arenă a stilurilor sunt jachetele parka căptușite (văzute ca piese centrale ale colecției), piese din tartan eye-catching și jachete de motor brăzdate de nuanțe deschise sau neon.

Accesoriile oferă de asemenea un vast câmp de experimentare prin utilizarea logourilor proeminente, a denimului și a nailonului moale. Logourile apar în nuanțe industriale de negru, alb, argintiu și roșu-aprins pe îmbrăcăminte, în timp ce inspirația anilor ’80 adaugă un strop de curaj în nuanțe fosforescente. Tenișii hybrid și linia trans-sezonieră de cizme fac parte și ele din highlight-urile acestei colecții.