Diesel Forest Grunge - Colectia Toamna-Iarna 2017-2018

Sezonul acesta, energia brută specifică rock-ului alternativ al anilor ‘90 se îndreaptă către nord, pentru o excursie camping care face diferenţa.

„Fall Winter este despre energia grunge-ului din pădure, în timpul nopții“, explică directorul artistic Diesel, Nicola Formichetti. „Spiritul rock ‘n‘ roll-ului este nocturn și experiența de a fi înconjurat de natură în timpul nopții poate fi ciudată. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri nebunești.“

Stilizate neconcordant, pelerinele de ploaie sunt purtate cu rochii de mătase, imprimeurile cu dungi și carouri se ciocnesc de buline și printuri florale. Strălucirea și noutatea sunt asortate cu mult iubitul – și perfect distrusul denim.

Culoare-cheie a jeans-ilor este albastrul. Sunt disponibile tratamente noi pentru bărbați și femei, de la colecția premium Slow Indigo, creată folosind tehnologia artizanală, până la confortabilii JoggJeans.

Tricotajele iconice cu dungi, în stil grunge, sunt transformate prin încorporarea dantelei, un element prețios, în timp ce elementele rock din piele, caracteristice, fermoarele-semnătură și căciulile tricotate apar de-a lungul colecției.

Vibe-ul vintage american se resimte în stilul trucker, de la jachetele tip cojoc, la imprimeul cu carouri în nuanțe de roșu și negru, la care se alătură elemente utilitare și de uniforme.

Aplicații pe jachetele clasice militărești, parka și pelerine sunt scoase la lumină din arhiva Diesel, reluând codurile din trecut și aducând un tribut moștenirii Diesel.

Stilul slip-on al încălțămintei S-KBY este ușor, flexibil și „respirabil“, cu tricotaj-camuflaj atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați.