Pe aripile primaverii cu Pandora

Începe primăvara strălucitoare cu cele mai noi piese din colecția Pandora Moments, inspirate din natura care se trezește la viață.

Îmbrățișează sentimentul de cer albastru al anotimpului și sărbătorește cele mai strălucitoare luni cu stiluri proaspete și florale, pline de culoare și energie pozitivă.

Pandora prezintă brelocuri, cercei și pandantive care combină straturi suprapuse de email cu pietre strălucitoare pavé, aplicate manual. Design-ul bijuteriilor include panseluțe și fluturi care par atât de reale, evocând libertate sezonului. Bijuteriile sunt create folosind noi abordări de culoare ce vor aduce luminozitate ținutelor de primăvară.

„După o iarnă lungă, petrecută înăuntru, găsim frumusețea în revenirea naturii la viață. Am fost inspirați de modul în care lumina se întoarce după iarnă”, spun A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Pandora  VP Creative Directors. „Piesele din grădina noastră de primăvară sunt și mai speciale anul acesta, datorită emailului unic, aplicat manual. Am conceput stiluri care surprind realismul naturii”.

Purtați memento-uri semnificative ale frumuseții primăverii cu modele care vorbesc despre un timp plin de noi începuturi.

Florile de panseluțe se alătură grădinii Pandora în acest sezon, iar fiecare este pictată manual în propriul stil. Nu este niciuna la fel.  

Talismanele realizate din amestecul unic de metale placat cu aur roz de 14k și argint 925 prezintă email aplicat manual cu efect ombré care se completează perfect cu design-ul celor mai bine vândute bijuterii Pandora Moments în formă de margaretă.

Disponibile în amestec unic de metale placate cu aur roz de 14k și argint 925, noile inele Panseluță oferă și mai multe oportunități pentru suprapuneri.

#MomentsWithPandora

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.