DIESEL X DIESEL COLECTIA-CAPSULA

DIESEL lansează al doilea capitol al colecţiei-capsulă Diesel x Diesel, disponibilă în magazinul Diesel din Băneasa Shopping City şi online.

Diesel x Diesel este inovativul şi ironicul “copil” al creierului directorului creativ Glenn Martens. Cu această linie, Martens priveşte către piese iconice din moştenirea şi istoria DIESEL, actualizate pentru astăzi. Este o colaborare de mai multe decenii, între atunci şi acum.

În al doilea capitol Diesel x Diesel, atenţia cade pe pilonii de bază ai DIESEL: piese sportive pop şi îmbrăcăminte de lucru. Există, de asemena, un semn disctinctiv către anii 1990, majoritatea articolelor de îmbrăcăminte regândite fiind din această decadă.

În ceea ce priveşte piesele sport, se remarcă: o reluare a unei jachete bomber din piele, din 1992 (care a fost lansată, initial, pentru cea de-a 10-a aniversare DIESEL); o jachetă trucker din anii 1988 şi 1989 şi un pulover grafic tricotat din mohair jacquard, cu fermoar, datând din 1995 şi 1996.

Când vine vorba despre segmentul workwear, o haină din bumbac subţire (ce face referire la o piesă din 1994 şi 1995) este reimaginată cu velur şi detalii de tip bandă, în timp ce denimul cu fit larg din 1991 (cu un pocket corner flap minimalist) este actualizat pentru 2021. De asemenea, o fustă din nylon din 1995 şi 1996 şi altele.

Sunt, în total, 18 piese în cea de-a doua lansare Diesel x Diesel şi majoritatea sunt gândite pentru toate genurile.