Dispozitive de infrumusetare pe care trebuie sa le incercati luna aceasta

Beauty gadget-urile au revoluționat aproape fiecare aspect al ritualului de înfrumusețare.

Fie că sunteți deja mulțumite de pielea voastră și vreți doar o rutină personalizată pentru a o menține sau aveți obiective serioase pe care v-ați propus să le îndepliniți, Sempasi, brand-ul recunoscut şi înregistrat la nivel european, propune două dintre cele mai eficiente produse cu soluții inovatoare de îngrijire facială și nu numai, în confortul casei.

Alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

1.Sempasi Virgo Pro – Gym for skin
Vă atrage design-ul modern, dar vă convinge tehnologia de ultimă generație.

Conceput pentru a vă aduce relaxarea oriunde v-ați afla, Virgo Pro este un dispozitiv facial inteligent de îngrijire personală pentru zona feței 8 în 1 (lifting facial, anti-aging, anti-rid, masaj facial, stimulare circulație, eliminare toxine, aspect de pori diminuați, programe rece & cald).

Cum se folosește?
Virgo Pro poate fi utilizat doar pe tenul curat, întotdeauna cu creme sau seruri hidratante și bogate în nutrienți necesari pielii (Q10, colagen, acid hialuronic etc.) sau se poate utiliza peste o mască tip șervețel, pentru a obține rezultate maxime.

Beneficii
Datorită design-ului, dispozitivul se mulează perfect pe față și oferă efect de lifting, reducând ridurile. Prin forma ergonomică, detensionează mușchii faciali. Vibrația cu frecvență înaltă ajută eficient la absorbția serului sau a fiolelor de îngrijire a tenului. Favorizează circulația sângelui, reduce iritațiile tenului sensibil, elimină toxinele, aduce la suprafață impuritățile de la nivelul pielii, îmbunătățind aspectul fizic. Redă fermitatea și netezește pielea, oferind luminozitate tenului.

Efectele se văd încă de la prima utilizare, iar rezultatele diminuării ridurilor mai profunde se vor putea observa după aproximativ 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

2.Sempasi PAVO PRO – Rejuvenation therapy
Acest dispozitiv de întreținere personală este dedicat zonei feței, dar și a gâtului pentru care capul de masaj are o formă special concepută.  Datorită design-ului ergonomic, zona de contact se mulează perfect pe gât și față, detensionând mușchii gâtului, cu efecte de lifting, reducând ridurile fine.
 
Cum se folosește?
Pavo Pro se utilizează pe pielea curățată în prealabil împreună cu o cremă sau un ser ajutând la absorbția în profunzime a substanțelor nutritive pielii. De asemenea, se poate utiliza peste o mască tip șervețel.

Vibrația cu frecvență înaltă ajută eficient la absorbția de două ori mai rapidă a serului sau a fiolelor de îngrijire a tenului când e utilizat pe modul cald. Dispozitivul redă fermitatea și netezește pielea, oferind luminozitate.

Beneficii
Programul de masaj cu încălzire la 45 °C stimulează circulația la nivelul epidermei. Dotat cu trei programe la viteze mari și programe de masaj cu lumină în 2 culori (albastră și roșie ce stimulează circulația sângelui, relaxarea  zonelor tensionate ale gâtului și eliminarea toxinelor acumulate), Pavo Pro oxigenează dermul, încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor pielii, diminuează circumferința gâtului, îl relaxează, drenează sistemul limfatic, eliminând rapid oboseala.

În plus, acest dispozitiv ajută la prevenirea și diminuarea gușei.

Dispozitivele Sempasi pot fi comandate online: sempasi.com/romanian.

Inspirați-vă de pe canalele de socializare de pe Sempasi: www.instagram.com/sempasiromania și www.facebook.com/sempasiromania

Despre Sempasi
Sempasi este un brand recunoscut şi înregistrat la nivel european ce pune accent pe utilizarea unor tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate. Fabrica Sempasi dezvoltă o activitate bazată pe principii de siguranță și calitate deținând certificările CE, ROHS, ISO9001, WEEE. Iar beauty gadget-urile sunt supuse unor teste riguroase înainte de producție.

Cele mai noi tehnologii în domeniul de înfrumusețării într-un singur loc. Sempasi – The future of beauty!