Pana la luna si inapoi. Noua colectie Pandora Moments sarbatoreste in acest sezon reintalnirile cu cei dragi

Pentru fiecare persoană iubită cu care te reunești, totul se rezumă la a petrece timp împreună și a alege cadouri din inimă care reflectă legătura cu Pandora Moments.

De la amintiri profund personale la bucuria sărbătorilor petrecute cu cei mai apropiați ție, alegerea cadourilor de sărbători realizate cu email finisat manual și strălucire va da acea notă suplimentară de dragoste.

Poartă strălucirea la mână cu brățara cu lanț clasic și închizătoare în formă de stea asimetrică sau adaugă o notă de magie brațării tale cu talismane cu Stea & Lună dublat de talismanul pandantiv Stea sub lupă.

Peisajele cerești prind viață prin colierul și brățara cu închizătoare în formă de stea asimetrică pavé, în timp ce farmecul talismanelor Galaxia Albastră și Stea realizate din sticlă de Murano te atrage în adâncul cerului întunecat. Indiferent că dorești să te răsfeți sau să oferi cadou unei persoane dragi care îți face viața mai luminoasă, pentru fiecare poveste, fiecare piesă este concepută pentru a fi un spectacol.

 „Sezonul sărbătorilor înseamnă să investești timp și efort în selectarea cadourilor perfecte pentru oamenii pe care îi iubești. Anul acesta, conectarea este mai esențială ca niciodată, așadar ne-am concentrat pe importanța apropierii oamenilor. Noile piese celebrează magia reuniunilor speciale cu familia și prietenii în perioada sărbătorilor”, spun Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Pandora VP Creative Directors.

#MomentsWithPandora

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.