Dj Lucian & Geo lanseaza alaturi de Next Route varianta de festival a celebrului hit "Lasa-ma sa beau"

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin in forta, alaturi de Next Route (Teodor Beznea) si lanseaza remixul oficial al celebrei piese „Lasa-ma sa beau”, cantata de Ion Din Romania (Ionut Voicu, Marius Coman si Alexandru Teibrich).

Remixul oficial este lansat impreuna cu casa de discuri Norvis Music, suna foarte bine, are un vibe pozitiv si este ideal pentru orice festival. Este foarte interesanta combinatia de muzica EDM cu folclor, reusind sa fie ceva „mai exotic” in peisajul muzical autohton. Colaborarea cu un artist de talia lui Ionut Voicu este una foarte reusita si cine stie poate acest remix al hitului nemuritor „Lasa-ma sa beau”, va ajunge, si la festivalurile internationale, fiind cunoscut faptul,ca cei doi artisti si producatori romani sunt foarte apreciati de dj-ii si producatorii din afara, unde genul muzical EDM este foarte popular. La inceputul anului viitor artistii vor lansa o noua piesa intitulata „Eyes On Me” alaturi de Sean Norvis.

„A fost o onoare pentru noi sa colaboram cu unul dintre „veteranii” muzicii romanesti, Ionut Voicu. Noi punem sufet in tot ceea ce facem, iar muzica este hrana spirituala pentru suflet si minte. Speram sa va placa acest remix produs impreuna cu Next Route, un tanar foarte talentat cu care vom mai colabora pe viitor. Viata trebuie traita mereu cu zambetul pe buze, ascultand muzica buna si gandind pozitiv. Sa aveti un Craciun ca-n povesti alaturi de cei dragi si un An Nou plin de realizari pe toate planurile, sanatate si multa fericire!” Dj Lucian & Geo