TOMMY JEANS sarbatoreste conexiunea muzicala a brand-ului prin lansarea "Tommy Revisited: Music Edition"

TOMMY JEANS onoreaza muzicienii emblematici din arhivele brand-ului cu o interpretare inspirata de streetwear a produselor muzicale.

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei TOMMY JEANS „Tommy Revisited: Music Edition”. De la inceput, muzica a jucat un rol esential in viata lui Tommy Hilfiger, precum si in ADN-ul unic al brand-ului pe care l-a infuzat in TOMMY JEANS. Fiind unul dintre primele branduri de designer care a colaborat creativ cu muzicieni, de la hip-hop la rock ‘n roll, Tommy Hilfiger readuce in atentie arhivele TOMMY JEANS cu o noua colecţie capsula inspirata de produse vintage.

Colectia „Tommy Revisited: Music Edition” combina estetica streetwear TOMMY JEANS cu imbracaminte inspirata de look-ul din turneu, onorand legendele muzicale TLC, Backstreet Boys, Britney Spears si Rolling Stones. Cu legaturi timpurii cu brandul, de la turnee sponsorizate la prietenii in afara scenei, colectia celebreaza momente unice din istoria muzicala a marcii, combinand lucrari de arta inspirate de turneele muzicale cu imbracamintea stradala emblematica TOMMY JEANS. Colectia consta din 16 stiluri diferite de tricouri si hanorace, atat in ​​marime unisex, cat si pentru femei, toate realizate din bumbac organic, evidentiind un sortiment de momente memorabile pe scena.

Colectia capsula „Tommy Revisited: Music Edition” este disponibila pe tommy.com si in  magazinele selectionate TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS.

Urmareste @TommyJeans pe Instagram pentru a te alatura comunitatii TOMMY JEANS – o destinatie digitala care combina muzica, imbracamintea de strada si cultura pentru tineret cu un continut experimental care redefineste stilul individual si auto-exprimarea.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger, #TommyJeans si @TommyHilfiger, @TommyJeans.
 
# # #
Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentru femei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.