Editura Librex lanseaza "Gandeste si vei fi bogat", cea mai buna carte motivationala a tuturor timpurilor

Editura Librex lanseaza cartea „Gandeste si vei fi bogat“, un bestseller international, un ghid al succesului, scris de Napoleon Hill.

Publicata pentru prima data in anul 1937, in timpul marii crize economice, cartea a facut inconjurul lumii, fiind tradusa in nenumarate limbi si vanduta in peste 70 de milioane de exemplare. „Gandeste si vei fi bogat“ este considerata a fi lucrarea de referinta a literaturii motivationale si ramane un bestseller in continuare.

Povestea cartii a inceput in toamna anului 1908 cand Andrew Carnegie (un magnat al otelului si probabil cel mai bogat om din lume la momentul respectiv), l-a provocat pe tanarul jurnalist Napoleon Hill sa creeze o filozofie concreta a succesului, bazata pe experienta celor mai mari bogati oameni ai lumii. Pentru a afla „reteta“ succesului lor, Hill a petrecut 20 de ani intervievand peste 500 de oameni foarte bogati printre care: Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft.

Astfel, cateva decenii si mii de pagini de cercetare mai tarziu, Hill a publicat cartea „Gandeste si vei fi bogat“, ce a devenit biblia libertatii financiare. Cartea a fost primita initial ca un antidot pentru vremurile grele, insa si astazi multi oameni gasesc relevanta filozofia gandirii pozitive si pasii ei specifici, atat pentru obtinerea bogatiei cat si pentru schimbarea vietii. Una dintre figurile fondatoare ale domeniului dezvoltarii personale, Napoleon Hill sustine ca gandurile noastre devin realitatea noastra si ne ofera un plan si principii pentru transformarea gandurilor in bogatii, inclusiv vizualizarea, afirmarea, definirea unui scop si planificarea.

Este „cartea de vizita“ pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei, dupa ce a pus in practica sfaturile din paginile ei. „Gandeste si vei fi bogat“ a schimbat radical destinul multor oameni din intreaga lume, ajutandu-i sa devina lideri in domenii dintre cele mai diverse: in afaceri, in guvern sau in organizatii civice.

„Gandeste si vei fi bogat“ este mai degraba un manual care ne indruma treptat pe calea spre succes. Perspectivele celor 500 dintre cei mai de succes oameni ai Americii, au fost restranse in 13 principii si au contribuit la ceea ce Hill se refera ca la o „filozofie generala a realizarii”. Autorul a declarat ca obiectivele cartii sale au fost de a ajuta cititorul sa devina constient de sine si de a-l face sa inteleaga cum sa devina mai eficient in mijlocul legilor constante ale universului.

Cei 13 pasi de urmat indicati in carte sunt esentiali pentru a avea siguranta si libertate financiara. Programul, ce consta in mai multe sugestii si exemple de succes, care au fost aplicate de oameni care au ajuns bogati si cunoscuti, ne pot aduce pe calea cea buna. Cartea nu se adreseaza numai celor care vor sa devina bogati. Ideile pot fi aplicate si de catre persoanele care se simt descurajate, care nu au suficienta incredere in sine, care se confrunta cu dificultati, care isi doresc sa aiba succes dar au esuat, care doresc sa-si gaseasca visurile si forta de a le indeplini.

Cei 13 pasi prezentati de Napoleon Hill in aceasta carte sunt:
Dorinta – trebuie sa existe o dorinta puternica pentru a obtine ceva, trebuie sa o aveti mereu in minte si orice actiune trebuie sa fie in concordanta cu aceasta;
Increderea – cu cat aveti mai multa incredere si siguranta pentru viitorul dumneavoastra, cu atat posibilitatea sa obtineti ceea ce va doriti e mai mare;
Autosugestia;
Cunostintele de specialitate – cunoasterea si educatia sunt importante pentru succes;
Imaginatia;
Planificarea atenta;
Hotararea – luati o decizie ferma privind ceea ce va doriti si nu va abateti de la ea;
Perseverenta – este importanta pentru succes, asa ca nu trebuie sa va lasati doborat de esecuri;
Puterea grupului de minti stralucite
Transmutarea energiei sexuale;
Subconstientul – antrenati-va mintea sa gandeasca pozitiv;
Creierul – studiati indiciile non-verbale ale altor persoane;
Al saselea simt – ideile bune apar prin meditatie.

Cu o filozofie unica „Gandeste si vei fi bogat“ este o carte fundamentala pentru antreprenori, directori executivi si ganditori din lumea intreaga. Se recomanda sa fie utilizata ca un manual care trebuie citit si recitit de mai multe ori, subliniat si folosit ca un caiet de notite si idei. Un ghid de actiune care sa ne spuna ce avem de facut, cum sa lucram in fiecare zi la visul nostru pentru a-l face sa devina realitate cat mai curand, cum sa ne stapanim subconstientul si cum sa ii comandam destinului, totul pentru a ne indeplini obiectivul.

Asa cum spune si Napoleon Hill, „Bogatia incepe cu o stare de spirit“. Cartea ne invata sa gandim diferit, iar daca suntem pe drumul spre libertate financiara, „Gandeste si vei fi bogat“ este o lectura obligatorie.

Cartea „Gandeste si vei fi bogat“, de Napoleon Hill este disponibila pe site-ul librex.ro, in magazine online si in librariile din toata tara.

De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Despre autor
Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru si important autor american de carti motivationale si de educatie financiara. A fost de asemenea consilerul multor oameni de afaceri, lideri si presedinti, personalitati precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Lucrarile lui Hill au fost inspirate de filosofia „Noua Gandire” („New Thought”) si de scrierile lui Ralph Waldo Emerson. Miscarea „New Thought” s-a dezvoltat in Statele Unite in secolul al XIX-lea si a evoluat intr-un grup de confesiuni religioase, autori, filozofi si indivizi care impartaseau credinte comune in ceea ce priveste legea atractiei, vizualizarea creativa si puterea personala.
Cartea ,,Gandeste si vei fi bogat“ s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare dupa moartea lui Hill in 1970. Pana in prezent peste 60 de milioane de exemplare au fost vandute in intreaga lume.

Bookzone - Carti Online Resigilate