Elegant Bohemia Look: Stilul boho, constructii din denim si culorile calde - vedetele noii colectii Marks & Spencer

Stilul elegant și liber al anilor ’70 a cucerit multe iubitoare de modă din întreaga lume și continuă să fie una dintre cele mai pregnante tendințe ale acestui sezon. Urmărind o abordare subtilă a decadei, noua colecție Marks & Spencer îmbină imprimeuri și broderii de inspirație retro în ținute unice, cu accente de design excentrice și o paletă cromatică în nuanțe pământii.

Colecția Marks & Spencer combină stilul seducător și sofisticat al anilor ’70 cu elemente confortabile și rafinate, spiritul boem fiind reinterpretat într-un look modern și feminin. De la cămăși și rochii de inspirație victoriană la paltoane croite în linii relaxate, piesele noii colecții redau discret siluete feminine de efect. Denimul iese în evidență prin pantalonii evazați cu talie înaltă, iar imprimeurile elaborate și texturile fine specifice perioadei, precum pielea întoarsă, adaugă doza de rafinament stilului retro.

Noua colecție M&S include o gamă variată de articole din denim de la jeanși flared, boot cut și skinny la jachete din denim cu croială vintage, combinând designul inovator și materialul de calitate în construcții confortabile și pline de șarm, potrivite pentru orice ocazie.

Paltoanele și șalurile sofisticate sunt din nou în centrul atenției și cuceresc orice look, iar cardiganele și poncho-urile, piesele cheie ale anilor ’70, revin în tendințele sezonului rece într-un mix de imprimeuri eclectice și texturi de calitate, combinând utilitatea cu eleganța boemă.

Elemente esențiale ale stilului boho, accesoriile vin în completarea ținutelor oferindu-le un plus de personalitate și extravaganță. Gențile în forme geometrice, cu unghiuri drepte și detalii de efect sunt cea mai sofisticată modalitate de accesorizare a unei ținute relaxate, retro, iar pălăriile, ca simbol al eleganței decadei 1970, aduc un aer aparte stilului și o subtilitate feminină desăvârșită.