Emy Alupei vine cu un sound fresh si lanseaza "Alien", prima sa piesa in limba engleza

Emy Alupei lansează „Alien”, o piesă manifest cu versuri în limba engleză, pentru toți cei care se simt marginalizați și judecați de societate.

„Alien” reprezintă starea pe care uneori oamenii o au atunci când simt că nu aparțin unui loc și că tot ce ar fi trebuit să fie familiar pare străin. Compusă de către artistă alături de George Hora și Miksi Mark Antonio, „Alien” evidențiază prin muzică și versuri felul în care un om se simte atunci când societatea pune etichete.

„În urmă cu mai mult de 6 luni, când eram în fața unui cabinet de stomatologie, văd că trece o mașină pe lângă mine și din ea se dă jos George Hora. Atunci am făcut cunoștință și în timp ce discutam, mi-a spus că pentru el sunt ca un extraterestru și că par din altă lume. Și așa am stabilit să ne întâlnim la studio și împreună am creionat acest single, primul pe care îl lansez în engleză. Tot ce cuprinde piesa «Alien» reprezintă trăirea mea de la The Challenge întru totul”, spune Emy Alupei.

Cel mai nou single al artistei se va auzi și în cadrul celui mai recent sezon The Challenge: Spies, Lies and Allies, reality show-ul internațional ce poate fi urmărit în fiecare miercuri de la ora 23 pe MTV, la care Emy Alupei este concurentă alături de alți 33 de participanți din toată lumea.

În vârstă de 22 de ani, Emy Alupei este prima voce feminină din trap-ul românesc. A lansat piese precum „Vezi să nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” „Nu uita”, „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu’ Tony Montana”, ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020 artista a decis să accepte provocarea „Survivor România” pentru a se maturiza și a se descoperi pe sine, dar nu înainte de a lansa single-ul „Obor”. Câteva luni mai târziu, Emy a lansat videoclipul piesei „Karma”, urmat de o colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream pentru single-ul „Binele nostru”, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube, iar în ianuarie a lansat alături de Theo Rose și What’s UP „Scandal”. De ziua ei, Emy a lansat „Mamă, pot!”, un single manifest ce vizează în primul rând oamenii care pun etichete prea ușor, iar la scurt timp „Ultima dată”, o piesă pentru cei care iubesc în continuare inimile ce nu le mai sunt devotate și sunt dispuși să treacă peste orice doar pentru o privire sau un moment împreună.