NU TE OPRI DIN A STRALUCI. Gama Neutrogena® Cellular Boost te ajuta sa arati la fel de tanara precum te simti

Ai văzut vreodată că luna s-a oprit din a străluci? Nu, așa-i?

În ciuda tuturor imperfecțiunilor, petelor și asprimii pielii, nimic și nimeni nu a oprit-o să iasă în fiecare seară pentru ca noi să îi observăm frumusețea incontestabilă. Deci… De ce credem uneori că micile pete sau imperfecțiuni sunt motive întemeiate pentru a nu ne mai iubi sau a vedea adevărata frumusețe?

Perfecțiunea nu există, iar a fi imperfecte nu ne face mai puțin frumoase, dimpotrivă, ne face unice și, odată cu trecerea timpului, ne ajută să demonstrăm cine suntem cu adevărat și că suntem de neoprit.

Neutrogena® și gama Cellular Boost subliniază mesajul că tu decizi cine vrei să fii și că vârsta este doar un număr. Ești mult mai mult decât ceea ce văd toți ceilalți: ești ceea ce simți, ceea ce faci și ceea ce demonstrezi. Ești fricile, greșelile și eșecurile tale, dar și tot ceea ce ai învățat din ele: că nu încetezi niciodată să înveți și să te surprinzi cu tot ce poți face și ce știi.

Gama Cellular Boost reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii cauzate de epuizarea celulară, fiind concepută pentru a te asigura că atunci când te vezi în oglindă, tu decizi cum vrei să arăți și să te simți:

NEUTROGENA® CELLULAR BOOST CREMĂ DE FAȚĂ PENTRU ZI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE SPF20
Concentrată pe tratarea celor trei probleme ale pielii care îmbătrânesc cel mai mult: ridurile, colorarea neuniformă și pierderea fermității. Conține Hexinol® pentru a stimula producția naturală de colagen și elastină, precum și reînnoirea suprafeței pielii, pentru o piele mai netedă și mai uniformă. Prin vitamina C, se corectează tonurile neuniforme și se reduc petele întunecate; are, de asemenea, SPF 20 pentru protecție solară.
Preț recomandat*: 94,00 Ron, 50 ml

NEUTROGENA® CELLULAR BOOST CREMĂ DE FAȚĂ PENTRU NOAPTE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
Acționează în timp ce dormi. Hexinolul® ajută la reducerea ridurilor și petelor pigmentare, îmbunătățind în același timp elasticitatea pielii. În plus, vitamina C inhibă melanogeneza și reduce cantitatea de melanină preexistentă în keratinocite. Noapte după noapte, pielea este refăcută și hrănită intens.
Preț recomandat*: 94,00 Ron, 50 ml

NEUTROGENA® CELLULAR BOOST CREMĂ DE FAȚĂ CONCENTRATĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
Această cremă concentrată cu retinol stimulează reînnoirea celulelor pielii și crește producția de colagen și elastină. În plus, acidul hialuronic umple ridurile, hidratează pielea și ajută la refacerea barierei protectoare a pielii, având beneficii anti-îmbătrânire.
Preț recomandat*: 94,00 Ron, 30 ml

* Prețul poate varia în funcție de distribuitor

Nu uita, ești la fel de tânără pe cât crezi că ești, în ciuda oricăror imperfecțiuni și, precum luna, Neutrogena® nu vrea să te oprești niciodată din a străluci.
@neutrogena_ro #ProAging #CellularBoost

NEUTROGENA® lansează pe piață soluții inovatoare pentru consumatori de peste 60 de ani. Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale fără compromisuri.