Este momentul sa stralucesti cu lentilele polarizante de la Clarfon - Statisticile in domeniu arata ca aproximativ 26% din populatia lumii sufera de miopie -

A venit vara, tu cum îți protejezi vederea?

Statisticile în domeniu arată că aproximativ 26% din populația lumii suferă de miopie, iar 8% dintre copiii cu vârste de până în 6 ani și 1% dintre copiii cu vârste de până în 15 ani suferă de hipermetropie. Boala este foarte frecventă în rândul celor trecuți de 40 de ani, afectând aproximativ 50% din populația lumii. Acestea sunt cele mai frecvente afecțiuni ale vederii.

Cu toții cunoaștem faptul că în momentul în care vederea noastră este afectată, modalitatea de refracție a luminii nu mai este corectă. Pentru a-ți ajuta privirea să vizualizeze într-un mod corect, este important să îi oferim sprijin cu ajutorul lentilelor polarizante.

Iarna și vara sunt anotimpurile în care razele soarelui sunt cele mai puternice iar o afecțiune deja prezentă poate să provoace dificultăți indiferent de vârstă.

În momentul în care razele soarelui se reflectă pe o suprafață plană precum șoseaua, parbrizul mașinii, în apă sau chiar în zapadă, se provoacă o lumină orbitoare care perturbă vederea. Acest fenomen este denumit polarizarea luminii.

Lentilele polarizante sunt ideale pentru șoferi, sportivi și iubitorii de activități în aer liber, pentru că reduc efectul neplăcut de orbire momentană cauzată de reflexia luminii. De asemenea, acestea îmbunatățesc vizibil maniera de percepție a contrastelor dar și a culorilor.

Cu lentilele polarizante de la Clarfon ai:
– Vedere extraordinară fără reflexii
– Imagini clare
– Culori naturale
– Oboseala de la nivelul ochilor redusă vizibil
– 100% protecție împotriva razelor UV400

Mai mult de atât, dacă alegi să devii pacient Clarfon, poți beneficia de o reducere de 50% la orice pereche de rame și consultație gratuită.

Strălucește vara aceasta cu ramele favorite și lentilele polarizante Clarfon!