Fa pace cu parul tau fin. Trucuri de la specialisti.

Părul fin nu este cel mai prietenos. Moale, subțire, mereu fară volum…greu de coafat și de întreținut, nu-i așa?

Dacă toate acestea iți sună cunoscut, afla că există câteva trucuri istețe de styling pe care poți să le adopți.

O tunsoare nouă și câteva mici schimbări dibace în rutina de îngrijire. E tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de o podoabă capilară ascultătoare. Care sunt tunsorile ideale pentru părul fin? Iată recomandările stiliștilor Londa Professional:
    
O tunsoare adaptată transformă complet modul în care va cădea părul fin, chiar și în lipsa volumului. Tunsoarea linie – aceasta păstreaza toată cantitatea de păr tăiată la același nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă opțiune? Graduarea, pentru mai multă greutate.

Pentru un rezultat garantat e obligatoriu să alegi o lungime de păr scurt, spre mediu. Explicația? Părul fin crește mai încet, mai greu și devine casant spre vârfuri.

Cum îl îngrijești? Ai nevoie de un set de produse de îngrijire adaptate nevoilor părului tău. Un șampon care să îl întărească și să îl ajute să lupte împotriva deshidratării precum cel din gama Fiber Infusion de la Londa Professional cu ulei de avocado, proteine din mătase, ulei de migdale și extract de bambus. Toate acestea fortifică șuvițele, le structurează și fac stilizarea mai ușoară.

Pe lângă un produs de curățare e importat ca la fiecare uscare cu foehnul să folosești ceva potrivit și pentru styling, care să iți ofere protecție termică. Spray-ul Protect It de la Londa Professional nu doar că protejează părul de căldura ustensilelor de styling, dar oferă și volum instant, de până la 48 de ore. Are o formulă ușoară și se aplică extrem de rapid și ușor pe părul umed.

De acum părul fin nu vă mai fi o problemă. Convinge-te și tu, urmează sfatul stiliștilor Londa Professional.

Preț:

Șampon Fiber Infusion – 39 lei

Spray Protect It -36 lei